tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
...ne znam sta bi ti rekla, u moje vreme kad su moja deca bila mala bio je DZ i to je to....mada ako je tako i ako vi mislite da znate bolje od lekara sto
onda uopste vucete decu po klinikama, domovima zdavlja da skupljaju kojekakve viruse i bakterije...onda ga lecis sama i to je to....a ne odvedes ga
medju bolesnu decu tek da sta umiris savest da ste bili kod lekara pa kad dobijete recepte bacite, ona pojam nema, ja znam bolje i opet se vratite
cajevima i ne znam cemu....izvini ali to tako zvuci, mada sam sigurna da nije bas tako...
gde sam to rekla?
pricas napamet, ja pricam iz debelog izkustva sadasnjeg i sa te strane razumem cicak
ne znam da li nisi videla ili nisi razumela deo - potrazis jos neko misljenje lekara-
to znaci da ga nikako ne lecim sama ali ni ne poslusam svakog dr koji nas isprati iz ordinacije sa hrpom recepata, sto antibiotika, sto magicnih sirupa,sprejeva, kortikosteridai slicno (poslusas ga mozda par puta dok ne shvatis da svi ti lekovi ne deluju)
mi imamo sjanu pedijatricu koja nam je za 3 godine 1 prepisala lek i bilo je potrebno i nju apsolutno slusam
ali da sam tako nastavila da slusam orl u dz j bi imunitet do sada bio unisten pogresnim lekovima (mozda ti mislis da je trebalo da je slepo slusam i dajem mu POGRESNE lekove, ja sam hvala bogu poslusala svoje instinkt i trazila upute za drugo misljenje)
Poslednja izmena: