Deca 1-3 godine (toddlers)

A meni sad zao sto ce Elena u jaslice od septembra.
Mislila sam da ce moja mama otici u penziju i da ce je ona cuvati ali izgleda od toga nista.
Nesto im stalno produzavaju po 6 meseci. Ako ode sledece godine u septembru bice dobro, ako im do tad ne produze jos.

Postajem osetljiva na nju.
Da li sto je devojcica ili sto sam ja opustenija... ne znam.

mislim da nema tako malih brojeva kod grubina. ustvari čuj mene, zavisi kolika joj je nožica. :) ja navikla na ovu moju mini.
e ali jaaako su tvrde, ne bih joj ja tako maloj to kupovala. jedva da se savijaju, ja se baš iznenadila. mislim da je najmanji 24???? ako se dobro sećam.

- - - - - - - - - -

Birice da si videla ovo dvoje danas ahahahhahah malo se igraju, jure, pa se malo grle ljube, pa se malo svađaju ahhahah baš su bili slatki.

- - - - - - - - - -

23 najmanji, pogledala sam na sajtu.

:) moj ide na nosu ili adapter par puta na dan ali mu ne pada na pamet da kaze kada hoce da obavi nuzdu niti ga briga kada je ukakan....konta mehanizam i kada mu kazem da piski napne se i obavi ali voli pelenu, bas mi cudno sto mu ne smeta kada je ukakan....i kada ga pitam jel kakio uvek je odgovor NE :D

A meni sad zao sto ce Elena u jaslice od septembra.
Mislila sam da ce moja mama otici u penziju i da ce je ona cuvati ali izgleda od toga nista.
Nesto im stalno produzavaju po 6 meseci. Ako ode sledece godine u septembru bice dobro, ako im do tad ne produze jos.

Postajem osetljiva na nju.
Da li sto je devojcica ili sto sam ja opustenija... ne znam.

sto ti je zao?
ja jedva cekam da krene
daj boze da je prime
mada je ne bih davala pre 2 rodjusa da ne moram,iskreno
ali uglavnom,jedva cekam
ja sam ovim vrticem jako zadovoljna tako da mi tu nije problem...bice joj super tamo

nego,provalila sam da se Tamara odusevljava kada vidi babe i dede....sto starije lice to se vise odusevi....i obozava tu njihovu sedu kosu :lol:
Irina ih se plasila,Tamara ih obozava/...kad joj se obrate na ulici ili prevozu,ona cichi sva srecna i brblja im nesto na marsovskom
a kad idemo ulicom,svima koji nam idu u sustret mase i kaze "aooo"
smesna je skroz
pojela bih je majke mi..

:) moj ide na nosu ili adapter par puta na dan ali mu ne pada na pamet da kaze kada hoce da obavi nuzdu niti ga briga kada je ukakan....konta mehanizam i kada mu kazem da piski napne se i obavi ali voli pelenu, bas mi cudno sto mu ne smeta kada je ukakan....i kada ga pitam jel kakio uvek je odgovor NE :D

Pedja je bio u toj fazi preko godinu dana.
Ukaki se i nece da menja pelenu. Ne smeta mu sto je ukakan.
Sad kad se setim... robija...
ali proci ce ;)

- - - - - - - - - -

Sile, ne znam sto mi je zao.
Mislim, nije mi bas puno zao :lol: samo malkice.
Imamo dobru rutinu, i toliko mi je uvucena pod kozu to je strasno.
Pedja nije tolika maza.

- - - - - - - - - -

E.obozava decu, ljude a najvise zivotinje...
I svima salje poljubce... :lol: i govori pa-pa... mase...

I Tamara voli zivotinje
pse pogotovo
sto je malo nezgodno jer nisu svi psi nasa Una pa da trpe te ispade ljubavi :lol:
pa moram da je sklanjam i da pazim
ona je isto maza ali je gruba
obozava da ljubi...i da chupa...
i umire od smeha kad te ubode prstom kao,najjace sto moze,napravi onu grimasu,i ti kazes ijao i ona u vrisak i o[pet bode i sve tako
smesna je

- - - - - - - - - -

A Irina sve upija i snima i imitira
nista vise ne moze da joj promakne i da se sakrije od nje
sve snimi

e pa da Irina i bebu imitira isto
naucila je slovo R lepo da kaze(kada sam se taman zabrinula bila,ona je pocela i sad bas fino govori) al je uhvati ludilo pa umesto r kaze J :roll:
i neke zvukove Tamarine imitira i pokazuje prstom kad nesto hoce
ja se pravim onda blesava i kao ne razumem
pa odustane
i sve tako

mi sutra idemo na godisnju kontrolu zbog hipostadije, jeza me hvala, prosle godine mu je nasilno skidao kozicu i bolelo ga je i bilo je i krvi, a ta kozica se opet slepila, dzabe je ja svlacim kada je ona suvise meka, uopste nije kao kod starijeg sina gde sam mogla fino da svucem pri kupanju.....bice ludilo sutra ako opet bude hirurg skidao....kupicu cokolade i neki novi autic, nema druge :)

pa da,svi razlicito, nasa dr mi je davno rekla da se povlaci samo koliko moze, nista na silu ali da se za 2,5 god bas nista nije povecalo znacajno...
a pre 2 god isli nesto kod dr neke da ga pregleda pred put, mali je bio,imao 6 meseci i ona mu pogledala pisu i kao to nije dovoljno, i cimnula mu na silu, isto je krenula krv i vrv je sve zvezde video, itd ali ja ni tada nisam videla neku promenu znacajnu

Back