Sally_Solomon
Poznat
- Poruka
- 9.492
Pa oni imaju vise razlicitih prostorija..meni ce dete ici tamo po 6 sati, da i da se pravi da spava 2 i po sata od tih 6 mi je apsurd. Nisam trazila da joj dube na trepavicama, samo da moze da se igra npr u drugoj sobi, i ako ima jos dece koja ne spavaju, pazi ih jedna vaspitacica.
Kazem, srecom pa sam to i nasla juce.
Danas bila u jos jednom i taj mi je los, zbog tog sto mora da lezi bas tih dva i po sata, a jelovnik je boze sacuvaj. Dzabe sve ostalo, divni uslovi, bla bla.. ide virsla, pasteta, pipi, eurokrem, dzem. To tako svake nedelje, od ponedeljka do petka ide dorucak. Ne bih je tamo upisala nikad u zivotu.
Htela sam reci, odlucili smo da je taj od juce dovoljno dobar, i tu ce ici. Vecinu mojih zahteva ispunjava, ne sve, ali ok, dovoljno. Krenuce od ponedeljka verovatno sa adaptacijom..
Kazem, srecom pa sam to i nasla juce.
Danas bila u jos jednom i taj mi je los, zbog tog sto mora da lezi bas tih dva i po sata, a jelovnik je boze sacuvaj. Dzabe sve ostalo, divni uslovi, bla bla.. ide virsla, pasteta, pipi, eurokrem, dzem. To tako svake nedelje, od ponedeljka do petka ide dorucak. Ne bih je tamo upisala nikad u zivotu.
Htela sam reci, odlucili smo da je taj od juce dovoljno dobar, i tu ce ici. Vecinu mojih zahteva ispunjava, ne sve, ali ok, dovoljno. Krenuce od ponedeljka verovatno sa adaptacijom..
) i onda dodje uciteljica i tiho zovne one koji su budni polako izadju i idu da se igraju u drugoj prostoriji ... stariji je dugo pricao kako on ne spava na podne