jexy1005
Iskusan
- Poruka
- 5.258
pa zato kazem moze, al ne mora
i to je,uostalom kao i sve ostalo stvar licnog izbora
i to je,uostalom kao i sve ostalo stvar licnog izbora
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
, onaj sto se skida deo po deo pa bude obican tricikl posle, Sara odusevljena, a ja konacno mogu da idem u duze setnje sa njom, i da odmorim kicmu jureci ce po komsiluku..
danas je dan D. sretan rodjenadmi napunili DVE godine...čoveče.
i dalje računam na vaše fige danas je dan D.

mi napunili DVE godine...čoveče.
i dalje računam na vaše figedanas je dan D.

znači isto kao i Lucija - svetlost, s tim da je u mađ.narodnom verovanju Luca bila veštica 
)))

Ala vreme leti 

izveštaj za radozlane i nestrpljive držaže figa i mojie najvernije navijače:
mece i dalje nema
jutros sam se probudila u pet sati i imala tavku sraćkalicu da su pločice padale sa zida,,,valjda od nervoze
pa sam ustala u 6, jer smo išli u Segedin na plivanje.
i! tarararaaaaa! piškila na testić sa sve drhtavim rukama. nakon dosta dugog vremena 2-3 min pojavila se neka svetla svetla tanjušna DRUGA linija.
e sad. piše na testu da pregnil može dati lažno pozitivan test, tako da za sad pamet u glavu, jezik za zube, molitva i čekam sutra da uradim bHCG. pitaću u labu koliko treba da se iz organizma isčisti pregnil inekcija, ebiga ne radi mi sutra ginekolog...
da nismo išli u Segedin već bi danas radila betu, ali ebiga....
imam knedlu u grlu, ciglu u stomaku....![]()
Drzimo palceve.

nego

joj žene. ja ću nervni slom dobiti. mece i dalje nema.
danas opet testić ujutru, ista istacka takna svetla druga linija. bHCG 137.8. po ref vrednostima za 4 ned nakon pm 9,5-750 može biti trudnoća a i ne mora...
čitala sam po netu, pregnil ostaje do 2 ned u organizmu, ali sa dosta manjim vrednostima.
tako da
ne peostaje mi ništa drugo nego da u ponedeljak ponovim betu, pa ćemo videti da li se povećava...
ja sam i dalje ubeđena da sam u duplom stanju. trudna sam dok se ne dokaže suprotno
ako neko zna nešto više o ovom pregnil-mali rezultati bete nek se javi slobodno.

joj žene. ja ću nervni slom dobiti. mece i dalje nema.
danas opet testić ujutru, ista istacka takna svetla druga linija. bHCG 137.8. po ref vrednostima za 4 ned nakon pm 9,5-750 može biti trudnoća a i ne mora...
čitala sam po netu, pregnil ostaje do 2 ned u organizmu, ali sa dosta manjim vrednostima.
tako da
ne peostaje mi ništa drugo nego da u ponedeljak ponovim betu, pa ćemo videti da li se povećava...
ja sam i dalje ubeđena da sam u duplom stanju. trudna sam dok se ne dokaže suprotno
ako neko zna nešto više o ovom pregnil-mali rezultati bete nek se javi slobodno.

E, to je sad novi trend u dečijem zdravstvu. I nama je lekarka rekla da se temperatura skida čim je preko 37,5 , skoro smo se posvađali. Onda odem kod prijateljice čija je mama pedijatar u penziji, ali još uvek ide na te neke seminare i predavanja kako bi zadržala sertifikat i mogla svoje članove porodice da leči, ispisuje lekove i upute...i kaže ona da jeste, to je od nedavno tako. Temperatura mora da se skida i kad je mala...ma bzvz...