Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Skuvala sam caj od zalfije u serpici i stavila u sobu gde spava.
Jel.zalfija dobra ili bosiljak?
(nemam bosiljka )
(nemam bosiljka )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
(nemam bosiljka )
Zene sta je dobro za kasalj?
Medo od jutros ne prestaje.samo kaslje
Imas srece,drugaricin klinac ubacio celu rolnu papira u wc solju i jos je onako lepo stapom nabio, ubacio bi jos jednu da ga drugarica nije na vreme otkrila,ja dolazim da idemo u setnju a ona se uspanicila,nista od setnje,prvo sam pomislila da je nesto uradio i da je kaznjen zbog toga,a pre samo deset minuta sve bilo uredu,na srecu uspeli smo da otklonimo kvar.Naravno vreme setnje je bilo skraceno i nije se islo na igraliste vec samo iza zgrade,ni jednom mu vise nije palo na pamet da to uradi.Ja sam u najkriticnijem periodu zakljucavala kupatilo I spajz, dok su sve ostale opasne I osetljive stvari bile bar metar I po iznad zemlje. Sada, kontam, sam ide u wc da kaki I piski I nema potrebe da ga uhodim (sva hemija I dalje na nekoj visokoj polici a usi su mi I dalje kao radari) ali ne lezi vraze, razukao je toalet papir danas po ceeeloooj kuci. Za cca minut I po (gologuz, sa gacama oko kolena, sta ce, poneo ga inspirativni momenat u wcu)..
Mangupcina,sa Lelom sam situaciju oko hranjena resila na taj nacin da je pustim da jede koliko hoce cim krene da se vrpolji pustim je,onda kao ja jedem i onda se ona vrati sedne i nastavi da jede mirno.kod nas se zatvaraju vrata od kupatila i tamo nema sta da trazi, kuhinja je otvorena i nema sanse da kuvam i sprema mu dorucak ili bilo sta a da je on u dnevnoj jer nemam 3 ciste da ga ostavim samog u sobi
plus sto sam vec pisala da ima uredjenu policu sa serpama i loncima i cinijama i sta znam cim sve ne i tu se igra dok ja kuvam, dodaje mi itd
masina za susenje vese i pranje , obe su iskljucee iz struje uvek, bas zato sto je poceo da cacka dugmice, pa za svaki slucaj i vrata uvek zatvrena jer je pokusao da udje u masinu za susenje vese, umalo se nije zaglavio
ali problem je sto je on tek prohodao i sve je to za mene novo, obeznedila sam stvari koje je hvatao iz puzeceg polozaja, sad nadam se da ce izdrzati da ne zapali stan dok obezbedim i ostalo : )
zastitu ima na jednom kredencu u dnevnoj sobi gde su smesteni kablovi svi moguci i na zamrzivacu, super stvar, ne moze da otvri on nikako
ali on je toliko posandrcao od kada je prohodao, drugo dete, on nema mira sekunde jedne, kao da je ukljucen u struju, ide kroz stan i trci, sve je brzi i sigurniji, valjda je odusevljen sobom i svojim sposbnostima : ))) zaigra se 2 minuta i odmah pici dalje, glavna fora mu je da se jruimo kroz stan, nikave igracke, nista, tako je poslednjih desetak dana..
problem je postao i kada jede, uvek ali uvek je sedeo u hranilici mirno - sada, sedi mirno prvih 5 zalogaja i krece da ustaje, da silazi, ja ga ne pustam, cim vidim da se tako ponasa sklanjam ga od hrane i nadam se da ce ovaj period prodji sto pre
skroz razumem sali kad kaze da je ovo najtezi period, samo da malo postane svestan stvari, svojih mogucnosti, da se navine na cinjenicu da zna da hoda i bice mi lakse![]()
(nemam bosiljka )
(nemam bosiljka )
koliko znam,bosiljak se stavlja tako al mozda moze i zalfija...pojma nemam
- - - - - - - - - -
Irina je bas zaglavila
sutra kod dr idemo
kaslje ko magare jadna
i kija ko blesava
i sve ko za baksuz,oko bebe....znaci ako mala ne uvati,skidam joj kapu...tim pre sto vise ne pije moje mleko...smor totalni
prosla sve to stariji donese sve moguce viruse i naravno bratski preda mladjemodvedem malog doktoru kaze doktorica izoluj bebu od starijeg , i bez uspjeha sam pokusavala da joj objasnim da u stanu zivimo nas 4, bez baba i djedova i da prosto ne postoji nacin da ih po ceo dan drzim odvojene, a naravno da se trudim da ne kise i kaslje na bebu ali jbg ista prostorija sve se prenosi ni provjetravanje ne pomaze puno... na kraju sam i prestala da joj objasnjavam, ona prica ja klimam glavom a radim po svom
a nema mnogo veze da li pije djete tvoje mljeko ili formulu, moji su pili moje mljeko i bili 5 puta prehladjeniji od komsinicinih koje su pile AD od rodjenja