Kosminica
Aktivan član
- Poruka
- 1.050
Mi juce dosli kod mojih po medu.
Obradovao se... nismo se videli ceo dan...
Pa skakuce i u jednom momentu ide kod taje, pa ga mazi,
pa kod mene i mazi... i pomazi stomak pa kaze Beba!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi juce dosli kod mojih po medu.
Obradovao se... nismo se videli ceo dan...
Pa skakuce i u jednom momentu ide kod taje, pa ga mazi,
pa kod mene i mazi... i pomazi stomak pa kaze Beba!![]()
Ovo samo pustis mamama koje te gledaju zgranuto kad pustis dete da sljapka po vodi i blatu i kad ga pustis da se vrti u krug,verovatno ce drugacije da reaguju i manje ce se pitati zasto im dete jos uvek nije progovoriloako niste gledale - obavezno stivo!!!
Stavila sam ga da spava, tojest htela ja onako kako smo i oduvek : brisanje, pidzhama, on gasi svetlo(veliko), pushtamo muziku i pije mleko u mom krilu ... to su mi uvek bila najbolja 2 minuta u danu ... pribije se uz mene kao kad je bio beba, pa na kraju samo pruzhi praznu bochicu i proshapuce: Duda ... e danas on gasi i malo svetlo, popne se sam na krevet, ja mu dam mleko, pokrijem ga, on pije, posle mi je samo trazhio Mishonju(belog misha od frotira sa kojim spava) ... da li sam normalna da mi se srce cepa ????????... on je veliki,
a shto se price tiche, on melje, ne zaklapa ... ceo dan ... pocheo da mi preprichava shta je bilo u vrticu ... nema josh tu puno smisla, ali neshto i uspem da razumem
ja sinoc pokusavam da ucim u dnevnoj sobi, nemoguca misija, naravno. mali uzima knjigu, lista, vidi nema slika I kaze " citaj mi". ja krenem "konzularno pravo kodifikovano je beckom konvencijom 1963, bla, bla,bla", a ona izbecio oci " mama, sta to pricas??"
ocekivao je" bila jendom jedna devojcica..."![]()
..ja sam povremeno, da ne poludim prichajuci zidovima, svoj svojoj deci deklamovala te "prichajuce" ispite..
..ebeni lifelong learning..![]()
mene ucenje opusta jedino mi krivo sto moram da fatam krivine gde god mogu zbog manjka vremena
nista mi ne spominjite umni rad, crkla bih kada bih morala i dva reda da zapamtim
tara hvala
naravno, i nama bi svejedno sta ce biti, ali sto kazes, bas bas mi je drago sto ce brat dobiti seku, najverovatnije, onako idealna kombinacija, da mozes da biras
- - - - - - - - - -
p.s.
i vestica sam, priznajem, ali znala sam da je curica![]()
Nikodija kod mm nema devojcica generacijama...
pa nas evo iznenadila...
- - - - - - - - - -
Medo danas sam.slagao puzle po bojama.
Dobio neke pertini za ng.
I konacno da prepoznaje sve boje.
Do sad je sve bilo nekako nagadjanje po meni.
S koliko deca nauce boje?
Mene umni rad opusta.
Jedva cekam kad imam nesto da ucim.i radim.
Valjda se 100% posvetim.medi a ovo je konacno nesto za sebe.
I bas se dobro osecam.zbog toga.
Muz me zeza da cu i doktorat da upisem ako jos jednom ostanem trudna![]()
Nikodija kod mm nema devojcica generacijama...
pa nas evo iznenadila...
- - - - - - - - - -
Medo danas sam.slagao puzle po bojama.
Dobio neke pertini za ng.
I konacno da prepoznaje sve boje.
Do sad je sve bilo nekako nagadjanje po meni.
S koliko deca nauce boje?