nikodija
Aktivan član
- Poruka
- 1.663
Nije ni meni strogo fiksno radno vreme, mogu ja da pocnem i malo ranije ili malo kasnije, i td..ali ovo oko 2 mi najvise odgovara, sve druge opcije ne mogu da izvedem nikako..mm dolazi sad malo ranije sa posla, najkasnije u pola 5 je tu..evo sad ona spava recimo, sve je kako treba..jos da odrapi do 4, i super..
A u vrtic je necu davati ja, evo oko mene apsolutno sve mame koje su dale decu njenog uzrasta u vrtic non stop se zale da su bolesni, ali konstantno..jedna je ispisala dete sad, a druga je na bolovanju..
Mislim, dala bih da bas moram, ali ovako ne..i baba uleti ponekad da mi pomogne, pa izdrzim..
Mozda je bolje resenje neka bebisiterka dok su tako mali? Jel si razmisljala o tome?
Mog mladjeg cuva jedna teta, ja sam relativno zadovoljna, moram reci da je dosta kasnije prohodao nego stariji koji je isao u obdaniste, slabije prica, tuta mu je mislena imenica (znaci sjedi jedno 5 min, i jako retko nesto obavi) dok je stariji u tom uzrastu obavljao nuzdu svako jutro u tutu, naravno imamo 14 mjeseci jos je rano za neko uporedjivanje, naravno vidim da se lepo brine o njemu jer malo djete nezna da laze a on joj se obradije svako jutro i bez problema ostaje sa njom, mada planiram posle drugog rodjendana da ipak pokusamo sa obdanistem ako bude islo super ako ne onda cemo jos godinu sa tetom.