Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Moje dete danas donelo svoj prvi umetnicki rad iz vrtica. Napravio crvene jabuke od testa 
"Mama jabuTa!"
Slikacu sutra da vidite

"Mama jabuTa!"

Slikacu sutra da vidite
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa napisah, secera ako stavljam, bas malo bude, mozda pola kafene kasikice..
A stapic - ja ubacim kratko da se kuva zajedno sa grizom/sutlijasem, i onda izvadim..ne stavim ceo, nego secnem deo pa bacim, otkud znam, mada negde pise da se stavi ceo pa posle opet moze da se koristi..
Ma ne znam ja nista da sredjujemona uglavnom ima slobodu da radi sta hoce..salim se malo, ali eto bas i nemamo neku disciplinu, sto je super sa jedne strane, jer nema onaj ustaljenu rutinu pa kad ispadne iz nje da bude problem, nego se prilagodjava situaciji. A i nismo mi potpuno ogranicili nase zivote zbog njene rutine i slicno (Tipa da jurimo kuci iz grada jer ona MORA da se kupa tacno u pola 8 i slicno..)
A nocu se budi i dalje, uglavnom joj ne dajem da sisa, osim ako bas moram..desi se nekad da drami pa nista drugo ne pomaze, ali svakako nemamo cesto nocne podoje, samo ponekad..
A budi se dva-tri puta uglavnom, da. Dam joj vode, nastavi da spava, ili cuclu..ili je prebacim kod nas..
A Jakov?
Inace, razmisljam i ne znam dokle da je dojim jos, sad ce 13 meseci da napuni, ima uglavnom 3 podoja dnevno, ne znam da li da joj ukinem jedan, pa ostane samo onaj uvece i rano ujutru..i uopste ne znam sta dalje i dokle da je dojim (planirala sam do 2 godine, ali sad mi nesto mnogo to deluje, a opet rano mi je da sad vec ukidam..) i ne znam jel se onda prelazi na kravlje, kuvano, i koje kolicine se daju i tako..o tome razmisljam malo, ne znam kako ce proci Ng, dotle cu je dojiti jos sigurno, ali mozda za tih 3-4 dana se i odvikne, ne znam..da li da nosim pumpicu na putili ne..