Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
I mi se vratili s mora u nedelju, ja danas pocela da radim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mi imamo bazen u dvoristu, onaj veliki gumeni, 70 cm dubok, odlican za rashladjivanje
prepodne sat vremena, poslepodne 2 sata, milina.
evo malo morskih
Pogledajte prilog 298939Pogledajte prilog 298940Pogledajte prilog 298941
Neo, koliko ima sada ona? Kod nas je tako i dalje, ovih dana je posebno placljiv kako me vidi, ako udjem u sobu i samo mu se javim, ako izadjem iz sobe, bili smo kod fizijatra prekjuce i na strunjaci sve ok dok neka devojcica koja mu je bila blizu nije ciknula od srece, kad je on udario u plac, nisam ga mogla smiriti, na kraju ga dr odvela u bazen pa se smirio cim je video vodu, ja ne mogu da ga prepoznam, od bebca koji se samo smeje svima poceo j da place non stop, dali je to taj strah od odvajanja ja ne znam ali je nas cudna i nekako tuzna faza..
Kvinsi, direktor je porastao ja sam se sokirala kada sam ga videla, pravi je momcic covece : )
Ija, jeste lu sa juniorom bili na Adi Bojani? Nana je i ona u igri u septembru..
pisala sam cicak na maloj temi, imao je blagi tortikolis, tj skracen levi vratni misic, a onda nas je dr iz dz istripovala da se sporije razvija, ako se secam pocelo je sa onim da se ne podize sa boka sa 6 meseci ili koliko je tada imao (jos uvek nije samostalno seo ali kada ga stavim u sedeci on sedi), ne puzi pravo nego baulja ili kako se to vec zove, ali fizijatar kaze da je sve ok, da deca nisu po knjigama, da se svaka beba razvija, mislim sve je ok, ipak nam svakog meseca zakazuje kontrolu, meni nije tesko da ga odvedem i cujem nesto novo ako ima...
Ne pratim malu temu odavno... moram.malo da odmorim... jer cu uskoro ponovo na nju...
Ne daj da te poplase... svako dete je prica za sebe...
naravno ako ne skodi treba odvesti na kontrolu ali ne sekiraj se...
Koliko Jakov sada ima?
Milion puta sam napisala, medo je samostalno prvi put seo sa punih 9 meseci... Sve je to individualno...
uzivancija : )
kako je lepo kada imaju brata ili sestru slicnog uzrasta..
Ne znam jesi li pratila jednom raspravu jedne zene fizijatra i dr.zena ovde na forumu, cini mi se na kutku.on ima 8 meseci i 26 dana tacno : )
da,secam se da si ti pisala za medu da je tada seo, ima stvarno najrazlicitijih primera tako da se ne tripujem, istripovaa me je tada dr u domu zdravlja ali sam se brzo smirila, posle prve posete ovoj fizijatrici
kada je tebi termin, tj kada se vracas na malu temu? mi cemo tada verovatno legalno biti na velikoj temi : )
Neo, koliko ima sada ona? Kod nas je tako i dalje, ovih dana je posebno placljiv kako me vidi, ako udjem u sobu i samo mu se javim, ako izadjem iz sobe, bili smo kod fizijatra prekjuce i na strunjaci sve ok dok neka devojcica koja mu je bila blizu nije ciknula od srece, kad je on udario u plac, nisam ga mogla smiriti, na kraju ga dr odvela u bazen pa se smirio cim je video vodu, ja ne mogu da ga prepoznam, od bebca koji se samo smeje svima poceo j da place non stop, dali je to taj strah od odvajanja ja ne znam ali je nas cudna i nekako tuzna faza..
Kvinsi, direktor je porastao ja sam se sokirala kada sam ga videla, pravi je momcic covece : )
Ija, jeste lu sa juniorom bili na Adi Bojani? Nana je i ona u igri u septembru..
Da, kaze dr da je to normalna reakcija jer mu je devojcica ba blizu,a on posto jos uvek nije psihomotorno razvijen, tj ona je starija i naprednija dosta tako reaguje .. Ali bre gledam devojcice i prosli put, sve su spretne i aktivne i neustrasive a on i jos jedan deckic prave coke nezne, mislim tacno se vidi razlika, ali dr kaze da je to sve ok...