...srecan rodjendan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sali, ja mislim da ti satori nikako nisu korisni, zamisli samo sebe pod tim na 30 stepeni .. Ja razmisljam da mu uzmem onaj mini vazen na naduvavanje koji ima krov isto na naduvavanje, to mi se cini bas prakticno, danas sam videla to na dunavu super prakticno izgleda, em se brcks em je zastucena od sunca...Ivane, srecan rodjendan sa zakasnjenjem
Dunja, srecan rodjendan
Da vas pitam, jel mi treba onaj sator za bebe za plazu? Koristio neko? Ne znam jel se potpari beba pod tim?
Imamo suncobran..i nadam se da ce biti hlada svuda, al za svaki slucaj da uzmem?
Da vas pitam, jel mi treba onaj sator za bebe za plazu? Koristio neko? Ne znam jel se potpari beba pod tim?
Imamo suncobran..i nadam se da ce biti hlada svuda, al za svaki slucaj da uzmem?
..ovakav ijin "polushator" mi imamo od proshle godine i sve shto je rekla stoji..
..kao hladovina je isti kao i suncobran (znachi nikakav- i mi smo na plazi do 11h i posle 16h), ali za zavetrinu je odlichan..
..mozda to ne znachi previshe dok su malecki, ali mnogo znachi kad pochnu da kopaju po pesku..
..btw, sally, sarti je vetrovit 360 dana godishnje.. od povetaca do ozbiljnog vetra, ali duva svakog dana..
..za par dana cete provaliti ritam vetra, ciklichno na par sati menja jachinu i pravac..
pre tacno 3 godine, sam se poradjala a nisam ni znala...negde do veceras u pola 10 sam bila ubedjena da su laznjaci![]()
![]()