MajaVA
Ističe se
- Poruka
- 2.186
I,da pocinjem od ponedeljka ponovo da radim na god dana.Sada mi je odeljenje malo lakse.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I,da pocinjem od ponedeljka ponovo da radim na god dana.Sada mi je odeljenje malo lakse.
moj direktor je izmedju 21. i 22. meseca imao veliki napredak u govoru I odjednom je poceo da sklapa recenice. recituje covek pesmice od 2 strofe
zna da kaze i kako se zove, preziva, gde zivi-grad, ulica, broj.
I svaka druga recenica je " Mama, a sha je ovo?"
kod starijeg sina je ceo taj proces poceo 6 meseci kasnije, ja sam se nasla u velikom cudu sa ovim malim.
Heh..znaci individualno je. Ja sam bila ubedjena da se to nekako slabo koristi, nego da je mamipara samo.
Jel ste koristile one bicikl-guralice?
Jel se to isplati uzimati? Vidim sve mame oko mene kupuju to bebama, a meni nekako deluje kao glupost..mislim, jeste se Sara obradovala kad sam je stavila na to kod drugarice, al mislim da bi joj dosadilo brzo. Ne bih koristila to umesto kolica svakako, znaci jedino da sama pedala kad malo poraste..nemam pojma..jel imate, jel koristite ili je to bacanje novca samo? Mozda sam nesto previdela..nekad mi deluje da joj ne kupujemo dovoljno igracaka i tako tih stvari, a nekad mislim sto sad da kupujem svaku glupost samo zato sto druge bebe imaju. Nisam taj tip.
Ali ako je to njima ultra mega giga zabavno, uzecemo, sto da ne. Pa pitam za iskustva.
novka, videla sam fotke, deca su ko lutke, svi redom
nisam tela tamo, al oni zagrljaji, pa pogledi, pa ovo ono, mozda se i ne vratis na posao uskoro, a?![]()