Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
cicak to je sasvim normalno za njegov uzrast
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moj mali od 2,5 godine jednostavno ne prihvata nosu! razgovarala sam sa profesorkom koji je ne samo nas vec I svetski strucnjak neurology I psihijatar I odgovorila mi je da je za decake normalna granica 5 I slovima PET godina! pokusavala sam I proslog leta ali stvarno nije bio spreman jer je piskio na svakih pet minuta. sada vidim da se ne upiski I par sati tako da ponovo pokusavamo. nista na silu!
mojoj prijateljici su dadilja I babe do te mere forsirale dete da je imao zatvor po mesec dana I tek sa pet godina su to resili I to tako sto vrsi nuzdu na plocicama jer nosu I dasku nece da vidi!!!
kao I u svemu ostalom, svako dete ima svoj tempo, posmatrati, probati, pa kad bude
takodje, po meni, ako neko krene da stavlja dete od npr.7 meseci I kaze naucilo je sa godinu I po, dakle trebalo je puno vremena (cast izuzecima), te proizilazi da je prerano
sta mislite o keksicima za bebe?
vidim neke specijalizovane, milupine, od 6 zitairca, idu od 6. meseca, jkao dobri su za zubice, za izbijanje i da bebci uce da sisiaju i tope keksic, drze ga sami u ruci i grickaju?
dok ne bude smeo plazmu?4
ili mislite da je nepotrebno?
Ja ne znam kakav to kreten od roditelja moze da sili bebu i stvara joj traume..strasno..cula sam za ovaj razlog kao ne stavljati rano jer posle piske u krevet do 6 godina i td i td, ali ja ne kapiram ko to radi uopste tako
Niko normalan nece siliti bebu i stvarati joj traume..nego pokusavati da stvori naviku, pa kako ona prihvati...
A sto ne sme plazmu? Pitam, zanima me razlog, (nemoj da shvatis ovo u fazonu "Kako ja njoj dajem pa joj nista ne fali")![]()
Ja Sari pocela da dajem ponekad da gricka..lepo uci da grize, drzi u ruci sva ponosna..dajem joj retko, po jedan keksic u 2-3 dana..i dopada joj se jako, naravno, nisam ni sumnjala..
Svakako mozes neki keks da mu das..oni vole sami da grickaju