Deca 1-3 godine (toddlers)

..ono je predvidjeno da se "razmontira" pa ostane samo buster,
naslon je nekako uzglobljen sa donjim delom i moze da se mrda jedno 30-40 stepeni napred-nazad,
mi oborimo naslon sedishta donekle, podmetnemo i dva peskira za plazu iza donjeg dela autosedishta (ka naslonu od sedishta od auta)
i to bude sasvim pristojnan ugao za dzonjanje.. :)

(..al' ga objasnih plastichno.. :lol: )

:cepanje: skontala sam ;)
I sada se razmisljam da li da ipak uzmem ta kao tvoja?

537231_556842244326698_2003648916_n.jpg

..evo popodnevnog dzonjanja u putu od zimus.. :)

376173_481077935236463_1207046235_n.jpg

..i jedne ranojutarnje, posle cele noci spavanja u putu, od proshlog leta.. :)

- - - - - - - - - -

:cepanje: skontala sam ;)
I sada se razmisljam da li da ipak uzmem ta kao tvoja?

..dobro bi bilo da ih vidish i pipnesh :lol: uzivo, samo zbog materijala.. :)
..ipak ste vi u "200 dana leta" rezimu.. :zaljubljena:

..jeste.. :) ..kako u avgustu, ja ovde vec "dveeee godineee :deda2:" kukam kako su julCi teshki do zla boga.. :lol:

:rumenka:

Pa srecan rodjendan sa malim zakasnjenjem :vatromet:

Jel sve proslo ok? Gde ste slavili?

..btw, posle mesec dana uzaludne potrage za frizerskim salonom koji shisha malishane u blizoj i daljoj okolini,
kupili smo mashinicu za shishanje i sad su ova dva bitlsa

Pogledajte prilog 294439

otishli u pankere, skroz na skroz.. :P

Pogledajte prilog 294440

..smorih sa slikama, nisam odavno.. :lol:

Ne smaras kada stavljas zanimljive slike lepe dece :heart:

Junior je od nekih 8 meseci panker/skinheads :cepanje: Jedino ove godine za Uskrs ga nisam sisala pa je kosijaner dosao na maltu.

Pogledajte prilog 294456Pogledajte prilog 294457

Slika pre i posle sisanja

..btw, posle mesec dana uzaludne potrage za frizerskim salonom koji shisha malishane u blizoj i daljoj okolini,
kupili smo mashinicu za shishanje i sad su ova dva bitlsa

Pogledajte prilog 294439

otishli u pankere, skroz na skroz.. :P

Pogledajte prilog 294440

..smorih sa slikama, nisam odavno.. :lol:

..srecan rodjendanko:heart:
...divni su ti decaci Novka...a frizurice super za ove vrucine..
...e sad mene danas jedna iznervira svojim komentarom da se Cupavica muci sa tolikom kosom
i da je treba osisati na musku frizuru dok je mala, te bice joj bolja kosa, te ovo te ono..i na kraju
komentar "ja ne volim dugu kosu"..pa koga briga sta ona ne voli...inace se ne muci kosu podignemo
napravimo pundjicu i divota...mada bi meni licno bilo i zao loknica...

Tako su i meni spocitavali :roll: Sta koga briga, one vole, ja volim, kosa lepa. Msm, shishanje na musku frizuru da bi kosa bila kasnije jaca...ko je dokazao da to ima veze... Recimo, ja sama shisham klinke...oduvek...nije savrseno kao kod frizera ali one su male i ako umem, sto da ne. Onda kad neko sazna, presnecuje se: "pa sto ti, jao pa kako umes, pa sto ne vodis", ispadnem neka skrtica koja ide na feniranje a stedi na deci :), ali ja jednostavno volim da sada frizuru dozivljavaju kao nesto marginalno, nesto sto je deo njih a ne osnova njihovog izgleda. Vidjam dosta ekstremnih primera, pa ja odoh u drugu krajnost :)

Sta da kupim za rodjendan decaku od 4 godine? Nemam ideja..neku igracku pretpostavljam, ali ne znam ni sta im je zanimljivo u tom periodu..

Zavisi kod koga ides i koliki ti je budzet. Ako imaju bazen ili idu na more/Strand, uzmi nesto vezano za igranje u vodi ili pesku.
Mozes uzeti i neki uvrnuti sesiric za leto.
Ili neki komplet da prave npr megnete za frizidere (ja sam kupila jednoj devojcici i odusevila se, ali imas i komplet za decake da farbaju automobile i kamione, pa budu "muski" megneti za frizider). Meni je puno teze kupiti detetu od 1-2 godine jer na vecini igracaka koji mi se svide pise 3+. Ali zato ce Junior da se nauziva za godinu-dve dana ;)
Ako ti je budzet veci kupi neki bicikl/kola za taj uzrast. Toga nikada nije visak (osim ako zive u stanu).

Poslednja izmena:
Mi smo do mora sa malom decom putovali noću. Prespavaju ceo put, i ujutru smo na cilju.

Ne znam gde idete i kod koga, ali ako krenete u 20h, na Zlatiboru ćete biti posle ponoći. Imate li gde da uđete da spavate u to doba?

Imamo. Idemo u nas stan pa zato kontam da je najlakse tako.
Kad god da stignemo, Pedja ce spavati, tamo ima i krevetac(prenosivi), samo ga namontiramo, bucnemo medu u njega
i opusteno se raspakujemo, izvadimo kofere itd...

Jest da cemo ujutru biti umorni tj.necemo se naspavati tu noc ali ipak mislim da bolje jedna neprospavana noc(malo li ih bese)
Nego da stajemo po pumpama da ga hranim, pa se ukaki pa opet stani da menjam pelenu, pa ako mu dosadi da sedi... putovali bi garant ceo dan
a citala sam da i pedijatri savetuju da se putuje nocu

Novka, srecan rodjendanko Julcu :cmok: preslatka su ti deca!

Afro, iskulirajte savete o sisanju dece....mene su tako stalno sisali na serpicu dok sam bila mala i secam se da sam u nekom periodu vrtica bas patila zbog toga, sve su devojcice imale duge kose, kikice i snalice, a ja nisam...doduse, sad imam bas gustu i jaku kosu, ali to ima iskljucivo veze sa genetikom a ne sa frizurom u mladosti :D

Cicak, i mi putujemo u nedelju na more, idemo u Crikvenicu, do tamo treba oko 5 sati puta. Planiramo da krenemo ujutru oko 4-5, sve spakujemo uvece i samo Strahinju ubacimo u sediste i krenemo (nije predvidjeno da se on razbudi tom prilikom i da prevristi ostatak puta ;) ), tamo smo oko 10 a u sobu ulazimo posle 12 valjda, pa cemo se negde motati do tada. Tamo mi je i snajka sa bebom, pa cemo biti kod njih ako zagusti. Malo me strah tog puta, ne znam koliko ce hteti da bude u sedistu. Najdalje smo isli do Nisa do sada, pa nije bas ceo put prosao glatko. A i nece dugo da spava u sedistu, valjda i njemu nije zgodno sto ne moze da se okrece i prevrce kao u svom krevetu. Nemam pojma, nek bude kako bude :D

Back