Deca 1-3 godine (toddlers)

Ma i centimetri, veruj...onako kratka zena, a haljina se vuce...nije bas neka slika :) Drzacu se ja kracih i ceznjivo gledati u dugacke :) Aoo ljudi, sto ja imam celulita ovog proleca... Skidoh se na plazi pre neki dan i iznenadih se na suncu :) Tesim se, kad pocrnim nece se videti... Ove moje koleginice idu vec mesecima na masaze, ja se stvarno nisam mogla organizovati.

Boki, tebi bi stajala savrseno. :)
Bitni su i cm, ja probala najmanju velicinu, kad stavim pojas na struk, visi mi ovog gornjeg dela za jos jednu haljinu, a dole se saplicem. :rida:
167 cm.
A kilogrami...da nisam zdrala torte cele zime, a i proleca (pun mi frizider kolaca od Uskrsa) kupila bih haljinu jos pre 10 dana. :dash:

Ko o čemu žene o kilogramima :lol: Ja nosim takve haljine, msm ne baš te konkretno ali dugačke da, ono, do stopala otprilike, nisu baš ovolike. A 167 sam i većina žena koje znam su tu negde i opet nose i super im stoje.Msm, teško da to stoji samo ultra visokim ženama, realno nema ih puno kod nas, kontam ne bi ni prodavali ovakve haljine da su namenjene samo tako visokim ženama jer im se prosto ne bi isplatilo. Meni se te što ste postavile svidjaju al su stvarno jako dugačke, brišeš patos po gradu

Što se alkohola i cigara tiče, aj sad...Neki pušio tokom trudnoće,neko nije, neko pio, neko nije,neko pobacio, neko nije...Msm naravno, dajte, postoje izuzeci od pravila ali nemojte reći da zaitsa mislite kako alkohol i cigare ne škode detetu?? Neću čak ni da polemišem, toliko je glupo.
I ne pričam o tome da se popijem čaša piva u 2,3 dana ili vina. Pričam o nesuzdržavanju, o nevodjenju računa. I ko uopšte priča o tome kad detetu rastu zubi pa mu namažeš (šta već) da bol prestane, ako to uopšte deluje...To je smešno. Onaj primer da roditelji daju detetu od 2 i 4 god po čašu piva redovno, veze nema s utljavanjem na desni i takvim stvarima po meni. Šta, kao postaće alkos svakako pa što da ne krene od malih nogu :roll:

meni je prelepa ta bela kris
a ja bih sad u takvoj haljini izgledala ko vanzemaljac
skapirala sam da nema nista od moje stare linije
tek posle druge trudnoce necu uspeti da se vratim :sad2:
osim ako dobijem samo 10 kg pa mi ode sve
evo, za ove tri nedelje gadjenja skinula sam 2 kg :lol:
al mi stomak vec nekako iskocio
ne znam u cemu je fazon
i naravno jastuce na sred stomaka je ostalo...ne daj boze da se zaebe da ode

meni je prelepa ta bela kris
a ja bih sad u takvoj haljini izgledala ko vanzemaljac
skapirala sam da nema nista od moje stare linije
tek posle druge trudnoce necu uspeti da se vratim :sad2:
osim ako dobijem samo 10 kg pa mi ode sve
evo, za ove tri nedelje gadjenja skinula sam 2 kg :lol:
al mi stomak vec nekako iskocio
ne znam u cemu je fazon
i naravno jastuce na sred stomaka je ostalo...ne daj boze da se zaebe da ode

ej i meni stomak nesto iskocio
al nemoguce da je do bebe
bice da je do prezderavanja :D

joj drage moje ja počela da radim....evo kuckam sa posla.
Lucu baš briga njoj je super sa svekrvom a ja .... samo na nju mislim. evo i skype sam instalirala na poslu, namolila administratora :) sutra ću kameru da kupim da je gledam preko dana malo....

- - - - - - - - - -

kile...evo samo otkopčavam suknje, pantalone zakopčavam onako sa gumicom da dugme ahahhahahahah prava sam sFinja.

..prekjuche bili na kontroli posle poslednjeg longacefa, sve ok na orl i kod nashe dr..
..sve chisto, grlo, nos, pluca, uho bez upale.. :)
..juche ustao posle spavanja sa 38,7.. :neutral:
..opet kod dr, vadili krv - leukociti mirni, ne ispod gornje granice, nego sasvim mirni.. :lol:
..kaze dr - pratimo do petka..
..uveche spala sama na 38C, oko ponoci 38,7 opet.. :roll: ..dala brufen..od jutros nishta.. :think:
..videcemo danas dalje..

ja sam svoje izbaksuzirala nacisto :(
veliki je imao upalu grla od petka, a mali je dobio temperaturu prekjuce, juce u toku dana izasao mu osip oko usta i na prstima koji se pretvorio u uzasne bubuljice sa plikovima.odveli ga kod dr, upala grla i usiju, panklav, operil kapi, osip je od infekcije, kaze proci ce bez tretiranja kad pocne da deluje antibiotik. medjutim, od jutros ga svrbi i pece, pa mazemo malo pantenol. nerovzan je i kenjkav za medalju, i ne jede skoro nista, sto se ovih za ovih skoro 2 godine nije desilo

Kvinsika, procice... ;)
Pitanjce:
Jel dovoljno pola kifle sa abc sirom za dorucak?
Ne pije mleko. Nece da ga lizne. Sinoc povukao iz flasice i momentalno pljunuo kao da je otrov.
Ne znam sta cu sa njim i mlekom?

Tako da dorucak bude samo pola kifle sa sirom, jel to malo?

- - - - - - - - - -

I doruckuje oko 7 :roll:

Daj mu jogurt ili kiselo mleko umesto slatkog mleka. Mozes da mu dodas i malo slaninice sitno seckane, barene. Mozes maslac i dzem, promene radi. A ne uzbudjuj se previse, dovoljno mu je raznovrsna ishrana. Ja volim da za orucak dam ugljene hidrate i proteine zivotinjskog porekla, ali moji klinci su veci. Tvoj gurman sve jede i slobodno mozes da mu dajes svaki dan isto za dorucak, nish mu nece biti :)

Back