Evo i ja malo da se pohvalim ... juche je jeo jagode ( dva komaTa iz bashte) i NISHTA ...

... u stvari nema smajlija koji mozhe da opishe moju srecu

... I josh uvek pije kozije mleko ... jeeejjjjj ... danas ujutru pio CHISTO, nisam meshala sa Humanom, i nije se bunio ...

... ostavicu Humanu za uveche, znache mu ti vitamini, a i moja savest ce biti mirnija

... mislilm da jede dovoljno mleka i mlechnih proizvoda : ujutro oko 150-200 ml kozjeg mleka, uveche 200-230 ml Humane , preko dana pavlaka, jogurt, kachkavalj, mladi sir,sitni kozji sir (mislim ne sve u jednom danu, neshto od toga )
Imamo malu macu sa nama u stanu , od nedelje ... bice to maca za po dvorishtu, ali josh je mala, a kad su je doneli, bilo je bash hladno, nisam imala srca da je stavim u shupu preko noci ... sad spava samnom, a preko dana mi ona i sin naizmenichno jedu dzhigericu na slamchicu ...

... Armin ju je nazvao Alma (jabuka) ... ja ga pitala kako ce se zvati maca, a on lepo rekao ... i tako je zove stalno ... i viche NO NO kad se penje negde, gde recimo on ne sme ... kao crtani su ...

... a sprijateljili su se tako shto joj je Armin doneo hranu iz njene chinije i hranio je ispod fotelje (na svetlom tepihu, oni komadici u zheleu

)