Deca 1-3 godine (toddlers)

Ja mislim da je casa sa piskom tek za kasnije.
Kupila sam Pedji ali nece na nju.
Verovatno mu je tesko. iz flasice ide lakse.
A posto je voda u pitanju svejedno mi.
Pije iz case nekad(pisak se skida, ostane kao casa sa ruckicama) ali se par puta ispolivao skroz pa sam odustala

Ja perem sa Juniorom zube. Tj peremo ih zajedno iznad tus kabine. Uzmem namazem sebi svoju pastu, namazem njemu njegovu pastu pa ja trljam svoje zube a on svoje, s vremena na vreme ja malo protrljam njegove zube s njegovom cetkicom, pa on valjda pomisli da je to neki fazon, pa uzme i on moju cetkicu pa pere moje zube :cepanje: pa opet malo svako svoje i na kraju ja uzmem tus i operem svoja usta, uzmem vodu i pljunem u tus-kabinu, ali da sve prsti, i tako par puta, pa uzmem u svoju saku vode, pa dam njemu on deo popije ali veci deo pljune. Dajem mu vodu u usta dok mu ne dosadi, cak i kada su mu usta cista od pene, samo da bi usput vezbao. Sva sreca pa sam uzela Chicco koji ne sadrzi flor, pa nije strasno ni kada proguta malo. Desilo se par puta da celu penu proguta, ali uglavnom pljune.

:rtfm: ... zapisati : ovo cemo da uchimo kod ije ... :zper:

- - - - - - - - - -

Ja perem sa Juniorom zube. Tj peremo ih zajedno iznad tus kabine. Uzmem namazem sebi svoju pastu, namazem njemu njegovu pastu pa ja trljam svoje zube a on svoje, s vremena na vreme ja malo protrljam njegove zube s njegovom cetkicom, pa on valjda pomisli da je to neki fazon, pa uzme i on moju cetkicu pa pere moje zube :cepanje: pa opet malo svako svoje i na kraju ja uzmem tus i operem svoja usta, uzmem vodu i pljunem u tus-kabinu, ali da sve prsti, i tako par puta, pa uzmem u svoju saku vode, pa dam njemu on deo popije ali veci deo pljune. Dajem mu vodu u usta dok mu ne dosadi, cak i kada su mu usta cista od pene, samo da bi usput vezbao. Sva sreca pa sam uzela Chicco koji ne sadrzi flor, pa nije strasno ni kada proguta malo. Desilo se par puta da celu penu proguta, ali uglavnom pljune.

:rtfm: ... zapisati : ovo cemo da uchimo kod ije ... :zper:

Ja mislim da je casa sa piskom tek za kasnije.
Kupila sam Pedji ali nece na nju.
Verovatno mu je tesko. iz flasice ide lakse.
A posto je voda u pitanju svejedno mi.
Pije iz case nekad(pisak se skida, ostane kao casa sa ruckicama) ali se par puta ispolivao skroz pa sam odustala
ako je sad poceo da pije na casu, vala je nece dobiti kasnije
imao je priliku sto nije iskoristio :mrgreen:

hvala :zag: ... danas je bio samnom u "gradu" ... u centru, ishli smo sa BUUU (busom) , videli smo MAAA (madár- ptice) , pokupili smo nashe TEJTE (tejke-mlekce) I malo smo histerisali ali nishta strashno ... tihim glasom sam mu nagovestila, da ce chika shofer uzeti mlekce, jer se dere I cutao je celim putem ... :zper::lol:

Kod Juniora je ptica KA (madarKA) Al ce se njih dvojica razumeti, sto jedan zapocne drugi zavrsi :cepanje:

Danas smo krstili mog mališu u manastiru u Rakovici pa evo par sličica

mm, ja i Andrija

936613_10201170443133061_1102909856_n.jpg

945374_10200117469635828_796921043_n.jpg

torta
Pogledajte prilog 285577

..aleksej nema vishe T, ali jaksha ima od petka uveche.. :lol:
..obojica od juche slinavi i kashlju.. :lol:
..ludilo, ovo traje vec skoro mesec dana, pishe mi na brufenu otvorenom 15.4..
..danas svadba.. :zurka:
..sutra cemo kod dr, ako ne prestane T jakshi danas.. :)
..a verovatno i ako prestane, chisto da vidimo da li su pokriveni dovoljno terapijom..

Prelepi ste. Jel sve proslo kako treba?

Hvala Ija. Jeste sve je prošlo ok. malkice je bio kenkav jer mu se spavalo ali je izdržao. Bio je jedan smešan momenat kada je sveštenik pevao i taman kada je rekao da se odriče satane ili nešto tako slično, Andrija je odreagovao sa ''Aaaaa neeee'' pa je sve slatko nasmejao, a sveštenik malo ostao zbunjen :mrgreen:
E na kraju se malo uznemirio kada su svi hteli da ga poljube i čestitaju, pa je samo vikao ne,ne,ne i gurao ih a onda sam ga ja iznela ispred i smirio se :lol:

Hvala Ija. Jeste sve je prošlo ok. malkice je bio kenkav jer mu se spavalo ali je izdržao. Bio je jedan smešan momenat kada je sveštenik pevao i taman kada je rekao da se odriče satane ili nešto tako slično, Andrija je odreagovao sa ''Aaaaa neeee'' pa je sve slatko nasmejao, a sveštenik malo ostao zbunjen :mrgreen:
E na kraju se malo uznemirio kada su svi hteli da ga poljube i čestitaju, pa je samo vikao ne,ne,ne i gurao ih a onda sam ga ja iznela ispred i smirio se :lol:

:heart:

Srce malo. Vazno da je sve proslo u redu.

- - - - - - - - - -

Ej nisam imla pojma da postoje paste bez fluora...Primenicu ovo sa tusem, dobra ideja.

Mi koristimo Chicco sa ukusom jabuke i banane.

Evo i ja malo da se pohvalim ... juche je jeo jagode ( dva komaTa iz bashte) i NISHTA ... :klap::super: ... u stvari nema smajlija koji mozhe da opishe moju srecu :lol: ... I josh uvek pije kozije mleko ... jeeejjjjj ... danas ujutru pio CHISTO, nisam meshala sa Humanom, i nije se bunio ... :super:... ostavicu Humanu za uveche, znache mu ti vitamini, a i moja savest ce biti mirnija :zcepanje:... mislilm da jede dovoljno mleka i mlechnih proizvoda : ujutro oko 150-200 ml kozjeg mleka, uveche 200-230 ml Humane , preko dana pavlaka, jogurt, kachkavalj, mladi sir,sitni kozji sir (mislim ne sve u jednom danu, neshto od toga )

Imamo malu macu sa nama u stanu , od nedelje ... bice to maca za po dvorishtu, ali josh je mala, a kad su je doneli, bilo je bash hladno, nisam imala srca da je stavim u shupu preko noci ... sad spava samnom, a preko dana mi ona i sin naizmenichno jedu dzhigericu na slamchicu ... :zcepanje:... Armin ju je nazvao Alma (jabuka) ... ja ga pitala kako ce se zvati maca, a on lepo rekao ... i tako je zove stalno ... i viche NO NO kad se penje negde, gde recimo on ne sme ... kao crtani su ... :lol:... a sprijateljili su se tako shto joj je Armin doneo hranu iz njene chinije i hranio je ispod fotelje (na svetlom tepihu, oni komadici u zheleu :roll:)

Back