MajaVA
Ističe se
- Poruka
- 2.186
Dunja vec danima ustaje u 6,bez obzira kad zaspi uvece...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ako ja njega gledam i pričam mu, on okreće glavu od mene i trči kod tate ili kod babe. Kakvi crno u ruke da ga uzmem, nisam smela da ga pogledam, da mu se obratim.
Vrištanje, plakanje, okretanje glave od mene, prosto ljutito i demonstratvno.... 

Ata to je njegov način da pokaže da je ljut na tebe. Pusti ga, radi sve kao i do sada, a pokazuj mu da ga voliš. Pitaj cerku kako se ponasao kad su bili sami, sta su pričali baba i tata. NIsam u toku, ne znam na čijoj si sahrani bila. Verovatno neko blizak, čim si toliko ostala. Moje saučešće u svakom slučaju...

Jutros su ga izvadili, sutra ide kuci, dobro se oseca. Jos da stigne patohistoloski za dve nedelje, da potvrde definitivno, pa da odahnem.Benigno je.Jutros su ga izvadili, sutra ide kuci, dobro se oseca. Jos da stigne patohistoloski za dve nedelje, da potvrde definitivno, pa da odahnem.

Benigno je.Jutros su ga izvadili, sutra ide kuci, dobro se oseca. Jos da stigne patohistoloski za dve nedelje, da potvrde definitivno, pa da odahnem.

Pazi ti njih, detetu, tako 'ladno!Kis, hvala Bogu!
Mi bili na alergo testu. Nije alergican ni na sta!!! Kazu sve mu mozete dati da jede!
Jako sam srecna!
Ali me isto tako strah... svi kazu "Skuvaj mu griz na obicnom mleku" a ja se bojim... ko da cu mu ne-znam-ti-sta dati...
Ipak cu ja to postepeno i polako, ne smem ja to tako odjednom

ravna stopala su normalna za malu decu, do 3 godine
posle se to samo podigne...ili ostane tako, ako je genetski
mi treba da odemo kod fizijatra...zbog zglobova i hoda na unutra

Znam da je normalno do 3, ali on ima 3.5 i genetski je. Mene samo zanima nečije iskustvo, ako neko ima nekog iz okoline sa ovim problemom.

...moje su obe hodale dugo na unutra, a onda mi je jedan ortoped is Instituta rekao, da se ne nerviram
previse, vec da obuvam deci cipele naopako, desna na levu, leva na desnu...i ispravice se..i jeste,
a ja se kidala ziva sta cu i kako cu da se izborim sa tim....eto probaj, deca se brzo naviknu,
jedino svi drugi koji ne znaju o cemu se radi, imaju komentar da ne znas da obujes dete![]()