birica
Aktivan član
- Poruka
- 1.503
moj mali pije mnogo soka, ali sad sam mu ogranichila na posle doruchka i ruchka ... maltene kao deo istog ... a svaki sok nama josh uvek traje 3 dana ... razblazhim trecinu iz one flashice od 125 ml sa dosta vode ... posle doruchka u to dodam njegov multivitamin IMMUNO , to stuche i mirni smo  ... danas sam ga naterala da se dere (nisam mu dala neku igrachku odma-sad-odma
... danas sam ga naterala da se dere (nisam mu dala neku igrachku odma-sad-odma  ) i zagledala zube
) i zagledala zube  ... hvala Bogu, nema nishta na njima ... fras sam dobila od vas, majke mi
... hvala Bogu, nema nishta na njima ... fras sam dobila od vas, majke mi  ..novka: kakva je to vakcina protiv karijesa? jel to ima kod nas ?
 ..novka: kakva je to vakcina protiv karijesa? jel to ima kod nas ?

... danas sam ga naterala da se dere (nisam mu dala neku igrachku odma-sad-odma
... danas sam ga naterala da se dere (nisam mu dala neku igrachku odma-sad-odma  ) i zagledala zube
) i zagledala zube  ... hvala Bogu, nema nishta na njima ... fras sam dobila od vas, majke mi
... hvala Bogu, nema nishta na njima ... fras sam dobila od vas, majke mi  ..novka: kakva je to vakcina protiv karijesa? jel to ima kod nas ?
 ..novka: kakva je to vakcina protiv karijesa? jel to ima kod nas ? 

Već nekoliko dana mi pljuje hranu i pretpostavila sma da je grlo. I naravno jeste, jaka upala grla. Odveli ga danas u dispanzer, umesto sutra u savetovalište.
 Već nekoliko dana mi pljuje hranu i pretpostavila sma da je grlo. I naravno jeste, jaka upala grla. Odveli ga danas u dispanzer, umesto sutra u savetovalište.