kistina
Iskusan
- Poruka
- 6.427
Usta ne zaklapa, Affro! 
Obojica su logo(dija)reicni!

Obojica su logo(dija)reicni!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Usta ne zaklapa, Affro!
Obojica su logo(dija)reicni!![]()

Pa, kako onda puter?

Nisam ni razmisljala o tome.
Postoje i biljni puteri garant
Margarin a.k.a. djubre puno trans masnih kiselina?

Puter i maslinovo ulje da, margarin ne.
U UK je margarin cak zabranjen. Ne bih se setila da dam detetu margarin, narocito kada znam kako nastaje. Ja preferiram maslac, suprug maslinovo ulje, a Junior jos ne pravi pitanje 

Dobro je, Affro, hvala sto pitas!
Popio je sirup u pola 3, oko 3 jeo i zaspao, spavao 4 sata.
Probudio se super, nema T za sad, cekam noc i strepim po malo...
Nemam pojma za Atu.

Daj Boze da bude tako!
I ja sam zaribala veceras totalno, grlo, glava, nos, kasljem...jedva gledam.
Ako bude noc kao prethodna, ne znam kako cu izdrzati.
Idem da se umotam dok ga tata cuva.![]()

Поздрав, шта је најбоље против дечијег кашља. Видим по интернету пише чај од Белог слеза. Идемо да га спремимо.. Ви напишите још неки савет..

Meni su preporucili u apoteci a i drugarica farmaceut mi je rekla da je ok da mu dajem sirup ALTIPRIM P
skroz je na biljnoj bazi, i olaksava mu to kasljanje usled skupljanja sekreta iz nosa, razredjuje ga...
e sad, kad sam mu davala, stanje se popravljalo u smislu da je manje kasljao nocu, nije ga budio kasalj
popio je dve flasice i nisam smela da mu dajem vise, iako su mi rekli da je skroz bezbedno da ga pije koliko god
nije kasljao toliko dok ga nisu vratili iz vrtica zbog sumnje na konjuktivitis pa nam dr dao Gentokulin i Operil kapi
pa mu taj Operil pojacao lucenje sekreta iz nosa koji se opet spusta u grlo i on opet kaslje kao magare
nocas je kasljao celu noc
sirup mu vise ne bih davala, tako da ni ja nisam pametna sta da radim
osim toga, mazemo redovno na grudi FITOBALM, ne bi li nos bio manje zapusen
i kuvamo bosiljak, bosiljak nam je svuda u kuci...
majke mi, sipacu ga i u cevi od radijatora mesto vode, kad bi moglo....
a ovako je sve ok, slusao ga dr prosle nedelje, sve cisto samo zbog tog sekreta iz nosa koji silazi dole, on kaslje
i kasljace
a fizioloski, malopre stigla nova boca, kupamo se u fizioloskom...

). Pluca&usi ok. 
Slinci su nam vec kucni ljubimci, a i mi trosimo 2. fizioloski i 2. Berodual. Marisol ni ne brojim. I ajd se ti sada odluci na drugo dete, pa sve ovo da radim u duetu.