kistina
Iskusan
- Poruka
- 6.427
Kris, mozes da vratis cizme ako imas racun
sigurno se ne vidi da je nosio...obuo 2 puta ....
zovi i pitaj, kazi da mu ne oedgovaraju i da morate da vratite,nemoj govoriti da je nosio napolju
Ma, ne mogu da vraca, treba uhvatiti mm za to i jos da odemo da kupimo nove, ne verujem da ce to biti pre vikenda, a do tad mora nesto da nosi.

Duple carape kao danas, sat i po vremena smo bili na snegu, samo su prstici bili hladni, ostatak stopala OK.
Nije idealno, ali sta da radim, izdrzace 4 dana tako, bicemo krace napolju, pa se nece toliko ohladiti.

Moracemo i m da kupimo onu balaklavu sto smo mi imali kao deca, mislim da je to najblje resenje za ovako male. Prosli put sam gledala u CiA ali nije bilo velicine. Ko ce sad po ovom snegu ici do drugog kraja grada po kapu 
... a sveki i muzh : jaoooo, jadno dete, jaooo jadno dete 

.. ja sam shvatila ... meni super to ispiranje, mnogo mu bolje posle, samo se dere kao da mu kozhu gulim tupom kashiko, 'ebote
... od sutra se inhaliram, ne smem da se za'beavam, ovako sam jednom uspela da se unakazim toliko, da sam navukla upalu pluca
... bar cu da ispunim zhelju mm , kad je danas rekao: probaj sebi da isperesh, mozhda ga boli ! ... kad ga nisam talandarom
... nikako da shvati da ce da ode na ushi ili pluca ako sad ne zapnemo