kistina
Iskusan
- Poruka
- 6.427

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

))
e ja baš htela da se javim na temu hrane!
da pitam mame, specijalno mame nutricioniste
mi u kući ne jedemo hleb, pa smo ga tako "uskratili" i Nikoli... Jede ga (verovatno) u vrtiću za doručak, mada ne znam da li i koliko...
koliko je hleb neophodan, ali stvarno neophodan detetu? Jede često za doručak palentu, kad je kući...
Nije debeo, ali nije ni mršav, meni je taman baš
njegov jelovnik od juče npr. izgleda ovako:
- doručak u vrtiću
- ručak, punjena paprika+kiselo mleko
- večera- sataraš (patlidžan, tikvice, paradajz)+dinstana pileća džigerica
- za užine voće (lubenica, maline, jabuke), poprilične količine
On se baš najede jela, mislim da bi ga triput manje pojeo da ima i hleba... a već kad ga ne traži...
e ja baš htela da se javim na temu hrane!
da pitam mame, specijalno mame nutricioniste
mi u kući ne jedemo hleb, pa smo ga tako "uskratili" i Nikoli... Jede ga (verovatno) u vrtiću za doručak, mada ne znam da li i koliko...
koliko je hleb neophodan, ali stvarno neophodan detetu? Jede često za doručak palentu, kad je kući...
Nije debeo, ali nije ni mršav, meni je taman baš
njegov jelovnik od juče npr. izgleda ovako:
- doručak u vrtiću
- ručak, punjena paprika+kiselo mleko
- večera- sataraš (patlidžan, tikvice, paradajz)+dinstana pileća džigerica
- za užine voće (lubenica, maline, jabuke), poprilične količine
On se baš najede jela, mislim da bi ga triput manje pojeo da ima i hleba... a već kad ga ne traži...

Та теорија о присуству житарица је маличко клизава и везана је за повећање густине становништва по јединици површине, јер и житарице обезбеђују већи приступ храни/калоријама по јединици површине.nama je ova baza poprilično slaba, i sastoji se uglavnom od pirinča... Nekad spremim testeninu za ručak, to sam zaboravila... ali ne baš često.
Za doručak jede npr. kuvano jaje, mladi sir i šunkicu neku, uz to jogurt uglavnom... Ili voli kombinaciju tunjevina i kiselo mleko, to nikad nisam videla da neko voli da jede osim mm, i sad njega! Pojede celu konzervu za doručak
Kajganu sa raznim dodacima često doručkuje, to isto obožava!
Nama je baza meso, nekad za užinu traži pileća prsa
Već neko vreme me to muči... KS mu je odlična, radili smo sad posle virusa
Sad ni on sam neće hleb, kad sam negde u prilici da mu ponudim, neće...
). Odrasla sam sa rođakom koji je celo celcijato detinjstvo jeo samo kiflu i eurokrem, i na kraju ja dobila dijabetes...

Odoše momci na štrand, ja uz Barry Whita čistim, pijem kaficu, kuckam...

iskreno, istina je negde između
ja mu nisam nutkala, i sad ni on sam neće...
htela sam ja da kupim onu pekaricu, da pravim hleb, al s obzirom na potrošnju... nepotrebno...
al evo malopre izgricka celu veliku šargarepu, to mu je prijalo ranije zbog desnih, a sad voli da jede.
U našem primeru, sve radi onako kako smo mi potencirali... Nadam se da smo bili pametni
inače, ja aktivna ovde, a i po stanuOdoše momci na štrand, ja uz Barry Whita čistim, pijem kaficu, kuckam...
ako preteram u kuckanju, to nadoknađujem od ranije![]()