- Poruka
- 15.221
Kada su zdravstvene tegobe u pitanju - mišljenje više lekara može pomoći bolje nego mišljenje jednog
Možda zaključite šta tačno treba raditi kad od 5 lekara svaki ima svoje mišljenje
Od najinvazivnijih saveta do totalne neupućenosti
Broj godina u zdravstvenoj ustanovi odavno nije merilo iskustva a funkcija je merilo političke veze
Možda zaključite šta tačno treba raditi kad od 5 lekara svaki ima svoje mišljenje
Od najinvazivnijih saveta do totalne neupućenosti
Broj godina u zdravstvenoj ustanovi odavno nije merilo iskustva a funkcija je merilo političke veze
Imam dečaka od 15 meseci, dojim ga jošuvek, e problem je taj, što u poslednje vreme, sve više traži da sisa. Ja sam "kao" planirala da ga dojim do godinu dana, pa smo to malo produžili i do skoro je sisao samo pred spavanje, što je po meni ok. Ali u poslednjih mesec, mesec i po, počeo je da traži i preko dana, i tako malo po malo, došli smo do toga da sad sisa i po 4-5 puta u toku dana, a traži i više od toga. Ako mu ne dam da sisa, počinje da plače, pa opet traži i tako u krug. Ne znam na koji način da ga odviknem od toga, tj da se vratimo na to da siki samo pred spavanje, a da to bude što bezbolnije po njega...

.