Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
heheheh dusa lepa 
Irina je pre nekoliko dana upala u neku nervozus fazu i sada zadnja 4 dana histerise kada udjemo u kucu....nece kuci pa to ti je....
koliko god ostali njoj se ne ide kuci
i svaki put kada udjemo ona u histeriju
ej, to je vristanje....besno vristanje....skakanje u mestu...klecanje,udaranje po podu rukama i nogama uz vrisku
totalni haos nastane
i danas mjeni prekipi i posle 15 minuta histerije,koja je danas bila najgora do sad,ja je prenesem u sobu i zatvorim prozor i vrata od sobe i ostavim je samu da vristi
i vristi li vristi
i nikako da prestane
obicno je tako kad ostane sama i nema kome da urla ona se smiri
al danas jok
jos je krenula i da jeca,pa opet vristi,pa jedno i drugo zajedno
ma uzas
istusiram je ja
i na kraju se dosetim i uzmem nalakiram joj nokte na nogama
opste odusevljenje i mir i tisina
eno sada spava...

Irina je pre nekoliko dana upala u neku nervozus fazu i sada zadnja 4 dana histerise kada udjemo u kucu....nece kuci pa to ti je....
koliko god ostali njoj se ne ide kuci
i svaki put kada udjemo ona u histeriju

ej, to je vristanje....besno vristanje....skakanje u mestu...klecanje,udaranje po podu rukama i nogama uz vrisku

totalni haos nastane
i danas mjeni prekipi i posle 15 minuta histerije,koja je danas bila najgora do sad,ja je prenesem u sobu i zatvorim prozor i vrata od sobe i ostavim je samu da vristi
i vristi li vristi
i nikako da prestane
obicno je tako kad ostane sama i nema kome da urla ona se smiri
al danas jok
jos je krenula i da jeca,pa opet vristi,pa jedno i drugo zajedno
ma uzas
istusiram je ja
i na kraju se dosetim i uzmem nalakiram joj nokte na nogama
opste odusevljenje i mir i tisina
eno sada spava...

I cera je zezala samo tako, do neke 3 godine dok joj nismo izbacili dnevno spavanje ... Mada sa 2 je vec bilo podnosljivo osim sto je do 3 bio problem oterati je u krevet do kasnih sati, satima je trajalo uspavljivanje. Koliko sam samo puta zaspala kompletno obucena lezeci sa njom 
.

..