phenomenon
Domaćin
- Poruka
- 4.711
U novembru, one na ruci sto se na obe podlaktice koza bocne pa stavi po malo tih alergena koji su koliko kapiram decenijama unazad standardni set alergena na koje se testira.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U novembru, one na ruci sto se na obe podlaktice koza bocne pa stavi po malo tih alergena koji su koliko kapiram decenijama unazad standardni set alergena na koje se testira.
Da, oni su se najvise izglupirali, btw...phe, shta kaze ORL, treci krajnik ok..?
da li si probala da promjenis prasak za ves da nije alergican na neki sastojak pa ga u toku noci iritira, a mozda je i vazduh u stanu suv pa je to odgovor organizma neznam samo mi ovo pada na pamet
Stavljam zimi peskire na radijatore, ne znam sta sad da radim?

, mi smo na kraju dobili singular, to treba da deluje kao i galitifen.
mislim, koliko je to bolje, sad je diskutabilno...ali, on obozava da ide u vrtic i to je presudilo...kad ga vidim kako se dosadjuje kad je kuci...sve mu brzo dosadi, sestra ga maltretira...i tako...
...znam da se sekiras...mene je znao uhvatiti panicni napad...znas ono roditeljsko: pa sto ga vodim, j.bem ti vrtic kad je nonstop bolestan, pa sta ako je nesto ozbiljnije...a opet, s druge strane, krenuce u skolu, opet ce biti u grupi i opet iznova...pa nekako mislim da je bolje da ide sad, pa kad je bolestan da ne ide, nego da ne ide u skolu...mislim, koliko je to bolje, sad je diskutabilno...ali, on obozava da ide u vrtic i to je presudilo...kad ga vidim kako se dosadjuje kad je kuci...sve mu brzo dosadi, sestra ga maltretira...i tako...
Zelim da ti kazem da se mi sekiramo, a to ce nam biti smesno za par godina...imacemo vecih problema...![]()
Juce sam izbrojala, od oktobra na ovamo popio je 5 puta hemomicin, cefaleksin, palitreks, amoksicilin i longacef- to je bre 9 antibiotika.
Inace uvek su mu brisevi iz grla bili sterilni, u nosu se povremeno pojavljivala ``vrticka`` bakterija moraxela catharalis pa je prema tome i dobijao npr. antibiotske kapi za nos.
Nama su uvek sline bistre, a te antibiotkske kapi za nos nam nikad nisu odradile posao.

A pri tom slinci bistri, mislim stvarno...da se zapitas da li da ih vodis uopste!
Nisu mu davali antibiotik dok se ne spusti na pluca. Tako d anije dobijao antibiotike za obicne slince, ne znam da li sam lepo objasnila.Znam, mackice, ali se prvo valjda uradi bris i sve, a ne hop-antibiotik.
Obicno, ako su samo slinci, nisu bakterije, a u DZ daju antibiotik bezveze kao profilaksu.
Kazem i ja za drugu decu, kod vas ne znam sta je.

Znam, mackice, ali se prvo valjda uradi bris i sve, a ne hop-antibiotik.
Obicno, ako su samo slinci, nisu bakterije, a u DZ daju antibiotik bezveze kao profilaksu.
Kazem i ja za drugu decu, kod vas ne znam sta je.
moje dete je alergicno na polen trave. ja sm alergicna ne znam na sta jer se u to vremee alergotestovi nisu radili tako cesto. elem nasledjuje se sklonost ka alergiji ne i vrsta alergije. ako je roditelj alergican dete moze samo da nasledi takvu konstituciju.I ja sam u tripu od alergija, pisala sam gore na trudnicama jer je mm na svasta alergican- ali na hranu. E sad jos mi niko nije rekao kako se i da li to nasledjuje, u smislu dal se nasledjuje bukvalno alergija na isti alergen ili na istu vrstu tipa prehrambeni, inhalacioni itd...
na nekim granicama medjutim kada smo uradili ponovo test bio je negativan.
svi pedijatri pricaju kako su alergije u porastu...