Deca 1-3 godine (toddlers)

Mi smo osisali Andreja opet na trojku sve! :)
Znoji se, ovako nam je lakse, ubacim ga pod tus par puta dnevno i milina!
Al' zato mazi moje nove siske i kaze: "Epa kosa, mamo!" :)

Kako skracujete sa masinicom ili makazama?..
Mi smo do skora masinicom i nije se bunio i imao je lepu frizuru... poslednji put nije dao vristao je ko magare.. morala sam makazama dok je bio u kadi zaokupljen raketama i brodovima.. sav je bio u kaskadama dok mu malo kosa nije izrasla..i sada opet doslo vreme da se shisha.. ko prezivi pricace :)

Odvede ga mm kod svog frizera i oni ga osisaju masinicom za 5 minuta.
Ne voli, vristi, bezi, ja to ne mogu da gledam, muz ga drzi, al' bar brzo bude gotovo. :(
Posle mu je super!
Zimi i nekako, ali leti moramo, strasno se znoji, sva mu se kosa ulepi, a ne podonosi pranje tj. ispiranje kose. :(

Celavac.jpg

Evo, jedna celava "namesti se da te slikam" poza! :)

Takva je moja mama, ceo zivot nesto briska. :roll:
Kod mene-opusteno, odrzavamo koliko mozemo, kad vidim prasinu, ne dobijam tikove dok je ne obrisem, obrisemo kad stignemo.
Nije strokavo, al' nije ni sterilno, ebiga! Evo, Tsuy je bila, zna kako nam je, i prezivela je nekako! :mrgreen:
Naravno, kad dodje svekrva, uvek nadje neku mrvicu/dlaku da pokupi sa poda i odnese u djubre...a kod nje...ma necu ni da komentarisem! :roll:

jednu mrlju nisam videla nigde

U mi smo našeg smoraića šišali pre neki dan, četvrti ili peti put...ni ne sećam se više. Prvo se mm šišao, beban ga gledao, kao da se privikne na ideju (:roll:) pošto se prošli put drao...Stavili ga mm-u u krilo, drao se, otimao...ijao majko mila, ja pokušavam da ga animiram, mm ga drži, frizer mu doskače sa raznih strana... Jedva nekako :)

U mi smo našeg smoraića šišali pre neki dan, četvrti ili peti put...ni ne sećam se više. Prvo se mm šišao, beban ga gledao, kao da se privikne na ideju (:roll:) pošto se prošli put drao...Stavili ga mm-u u krilo, drao se, otimao...ijao majko mila, ja pokušavam da ga animiram, mm ga drži, frizer mu doskače sa raznih strana... Jedva nekako :)

mi naseg sisamo kod kuce, kad je beban dobro raspolozen tata uzme masinicu a ja ga zagovaram i za 5 min. gotovo, pokusajte tako mi svog jos nismo vodili frizeru bas iz tih razloga zao mi da se djete traumira a za djecake je lako, posebno leti osisas ga na 3-4 i miran si mjesec dana :)

Back