Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
cicak, ako je za utehu, moj stariji ima 11 godina I sad pokazuje ljubomoru. manje je bio ljubomoran kad se mali rodio nego sad.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U zivotu nije kenjkao koliko od jutros.
Razbija ga ljubomora.
Jos mi malu ni da pogledamo sem sto siki,
on je kao mazi, sve ok.
Ali toliko vristi to je strasno
jbgU zivotu nije kenjkao koliko od jutros.
Razbija ga ljubomora.
Jos mi malu ni da pogledamo sem sto siki,
on je kao mazi, sve ok.
Ali toliko vristi to je strasno
Ulje crnog kima, nigella sativa, ima u prodavnicama zdrave hraneLela opet ima temp. 38,2.Kasljuca pomalo i nos je pomalo zapusen,ali nista preterano,kad smo zadnji put bili,doktorica je rekla da ima blagu virozu grla,ali nista ozbiljno i sad opet ta temp.Tek sutra mozemo kod nje jer ova dva dana je radila sa zdravom decom.
Dokle vise taj nos i grlo?
Posle tusiranja i panadola,temp pala na 37,3,a prethodna dva dana ujutro temp,posle tusiranja i leka,spadne i sve ok do uvece,i onda opet i tako vec dva dana.
A pre toga je imala bakterije u urinu,koji je sad uredu.
Imali neko savet sta bih mogla da dajem maleckoj da joj ojacam imunitet.Ako moze nesto na prirodnoj bazi.Voca jede bas dosta, za mandarine i narandze stalno vice jos.
Njih dve ko da su sestre,ni kod nas nije nista drugacije,otprilike je isto i vreme ustajanja,sa tom razlikom sto Lela izjutra,oko 6h popije solju mleka i onda nastavi da spava do 9h,doruckujemo u 10,rucak ili uzina u 14h,onda pokusavamo da se uspavamo,nekad uspemo nekad ne,oko 18h nam je uzina i vecera izmedju 20h i 21h.Nesto razmisljam - rece mi drugarica da gresim sto joj dajem rucak posle spavanja - oko 4-5, da je to kasno. Sta god znacilo. Ne znam jel ima nekih pravila..ona generalno dugo spava, tako da ima dorucak oko 10, uzinu oko 12, podoj u 2 i onda ruca kad ustane, znaci to je oko 4-5, posle uzina oko 6-7 i vecera pola 9. Leze u 10. Takav joj je ritam, da li zato sto ja nisam ranoranilac, pa ona videla da nema vajde da se budi rano, ne znam, ali da zaspi pre 10 svakako nece i onda spava do 9-10.
Kad je vasoj deci rucak?
Jel gresim sto ona ruca posle spavanja? Da joj dam rucak pre spavanja, onda ne bi imala kad da joj dam uzinu (da ne kazem da bih morala da kuvam ujutru otprilike, i stvarno ne znam kako bih to uspela, posto smo u setnji tad, ali ajd), a koliko znam ide dorucak-uzina-rucak-uzina-vecera.
Kapiram da deca koja ustaju u 7, pa za njih to ima smisla jer doruckuju oko 7-8, uzinaju oko 10, pa rucaju recimo u 1 i onda spavanjac. Ali kod nas nije takav raspored.
U jeeee, mi ispali iz ove temeMsm, dete mi ima malo preko 3 god
![]()
Isto
Pranje.zuba, nula bodova, a ja se tako nervirsm zbog toga, al nema sanse, stisne I ne da, otima se, a pre je super bilo, bas ih lepo prali :-/
Mi.imamo sve cetvorke I kanda jednu trojku, koja mu je nekako skroz do dvojke :-/