Deca 1-3 godine (toddlers)

..jaksha je super, noga ga ne boli uopshte, mirovanje (za divno chudo) stoichki podnosi.. :)
..sreca je da smo imali vikend sa tatom da se organizujemo i osmislimo akcije za hranjenje/presvlachenje/noshu/odbranu gipsa od aleksejevog pentranja :roll:
juche i danas smo samci i snalazimo se nekako.. :D

..sa gipsom ima preko 20kg, opet bildujem sve u 16.. :)
..spustili smo ogradicu u krevecu da bih ga lakshe podigla ili spustila, kad udjem u sobu chini mi se da imam novorodjenche opet.. :)

..boginja nema, izgleda da smo ih promashili ovog puta..

:heart: za boldovano.

Svaka tebi cast. Sama sa dvoje malih, jos jedan od njih dvojice u gipsu :worth:

dajte zhene neku ideju ... Arminu je bilo bolje, onda popodne pocheo da kaki, prvo onako poluformirano, sad ponovo voda sa primesama ruchka :dash: ... jedva stoji na nogama, dajem mu Orosal, trazhi da jede, gladan je, dala sam mu malo kuvanih jabuka, i pirinach ( onako klot kuvan u vodi ) .... nema T, ali vishe ne smem nishta ni da napishem, tachno cu da ureknem ... sad ga kupa baba, mislim da ga stavim da spava, jer samo zalezhe gde stigne ... i pokazuje na shank, gde inache stoje bababe ... znam da ne sme, ali mi strasho ... eno ponovo se usr'o, kao voda ... :dash:... dajte neku ideju, 'ebote, dete mi nestaje pred ochima :sad2:

joj ne znam sta da ti kazem
nama je dr rekla kad smo imali problem sa prolivom(ali ni blizu ko vi) da ako se nastavi i ne uspemo da je rehidriramo sa orosalom, obavezno odemo da je prikace na infuziju
ne zelim da te plasim ali ako je stvarnmo tako lose mozda bi trebala da ga odvedes kod nekoga da vidis, mozda mu treba infuzija

isto mi je rekla, za proliv, da mogu da joj dam bareno belo meso, sargarepu i krompir, da ne sme da gladuje jer mora da se bori organizam....da joj dajemo probiotik i sme i cokoladu jer to steze isto stolicu...onu crnu cokoladu...ako hoce
isto moze kompot od dunje...odlicna stvar

vodi ga kod dr.

..shta je ruchao..?

joj ne znam sta da ti kazem
nama je dr rekla kad smo imali problem sa prolivom(ali ni blizu ko vi) da ako se nastavi i ne uspemo da je rehidriramo sa orosalom, obavezno odemo da je prikace na infuziju
ne zelim da te plasim ali ako je stvarnmo tako lose mozda bi trebala da ga odvedes kod nekoga da vidis, mozda mu treba infuzija

isto mi je rekla, za proliv, da mogu da joj dam bareno belo meso, sargarepu i krompir, da ne sme da gladuje jer mora da se bori organizam....da joj dajemo probiotik i sme i cokoladu jer to steze isto stolicu...onu crnu cokoladu...ako hoce
isto moze kompot od dunje...odlicna stvar

vodi ga kod dr.

ruchao je kuvani krompir sa kuvanim tikvicama ... dr je rekla da sme sve povrce koje inache jede, samo sve bareno, da ne jede meso par dana, i nishta presno voce ( kuvane jabuke mozhe) ... uzhinao slanu supicu sa testom, to je jeo i juche, i svidelo mu se i nije mu bilo nishta ... :dash: ... sad sam mu dala 2 kockice one njegove chokolade ( 70 posto kakaa, bez mleka i soje) ... pije puuuno technosti, Orosal sam pomeshala sa malo vode od kompota jabuke, cepnuo je oko 2 deci ... nemam pojma shta da radim :sad2:

Birice, ako pon pije dosta vode, ako mu je koza ok kada je povuces (malo kada ustines) onda je ok. Jesce kada mu prodju muke, ne brini se.

Bas je dana vaspitacica rekla kako se Junior "osusio" kako je bio bolestan. Jos uvek ne jede kao pre, ali jede bolje nego u utorak.

Ako zelis, mogu pitati moju mamu da ti dan kompot od dunja ako nemas, dunja super steze stolicu.

:cmok: za Armina.

Senior je zapatio neku viruscinu ima 39.1'C. Ja sam svaki dan ustajala u pola pet (utorak jer je Junior povracao i imao proliv, pa nije moga produziti san, sredu i danas po rasporedu). Jos sam danas imala 9 casova bez pauze. \

Tacno mi dodje da odgledam neki snimak letovalista na YT, samo da malo pobegnem :zaljubljena:

307465_523592737664007_455949954_n.jpg

.. :aha:..

(..vidite li DVE lezaljke..? :zper:

:rida:

:rumenko: )

imam neki kompot od dunje, ali to je u sheceru, sirupu, to ne smem, obichnih dunja nemam da kuvam ... sad sam mu proveravala kozhu, ok je, mozhda panichim "malo" :roll:... mora neshto da jede, jer se budi u sred noci i trazhi neshto, 'ebiga mleko josh ne sme, mogla bih mu dati Humanu protiv proliva, ali ona nije HA, pa bi onda bilo sranjca zbog mleka u njoj ... bukvalno sranjca :dash: .... dacu mu sad taj griz, pa cemo da vidimo :confused:

Ми смо заглавили у Тиршовој. Бумбар заглавио опасан вирус који га дрмао 4-5 дана и направио дар мар у организму. После високих температура јавио се осип. Сада хвала Богу све добро, малаксао и исцрпљен од силних вађења крви. Све иде ка бољем.

Ми смо заглавили у Тиршовој. Бумбар заглавио опасан вирус који га дрмао 4-5 дана и направио дар мар у организму. После високих температура јавио се осип. Сада хвала Богу све добро, малаксао и исцрпљен од силних вађења крви. Све иде ка бољем.

Jao!
Bitno je da ide na bolje...
aj drzite se

drzh te se drinjacha :zag: ...

Arminu danas bolje ( pupu pu da ne ureknem) jeo je bukvalno na 2 sata po malo, ceo dan to je jedna enormna kolihina, ali je imao samo jednu kol'ko tol'ko formiranu stolicu ... i pio je jaaaako puno, Orosal, vodu i kompot od jabuke ... jedino nam je sad spavanje ponovo izpomerano na sve strane, ali da mi je to najveca briga ihhhh ... gde bi mi bio kraj ... :rtfm: .... i ceo dan je bio veseo, a ja sam motala u glavi najgore scenarije na poslu :dash: ... k'o shto kazhu : samo da te ne stigne shta ti majka zamisli ... ili tako neshto beshe :zcepanje:

nadam se da ce sve da ide na bolje od sad ... ja danas ceo dan nisam jela nishta, samo mi mota po stomaku, al' bar nemam T vishe ... zato je sastavilo mm, sa 2 aspirina 38, trese ga groznica, a danas ceo dan na poslu i on ... 'ebem ti i viruse, i ko ih izmisli

drzh te se drinjacha :zag: ...

Arminu danas bolje ( pupu pu da ne ureknem) jeo je bukvalno na 2 sata po malo, ceo dan to je jedna enormna kolihina, ali je imao samo jednu kol'ko tol'ko formiranu stolicu ... i pio je jaaaako puno, Orosal, vodu i kompot od jabuke ... jedino nam je sad spavanje ponovo izpomerano na sve strane, ali da mi je to najveca briga ihhhh ... gde bi mi bio kraj ... :rtfm: .... i ceo dan je bio veseo, a ja sam motala u glavi najgore scenarije na poslu :dash: ... k'o shto kazhu : samo da te ne stigne shta ti majka zamisli ... ili tako neshto beshe :zcepanje:

nadam se da ce sve da ide na bolje od sad ... ja danas ceo dan nisam jela nishta, samo mi mota po stomaku, al' bar nemam T vishe ... zato je sastavilo mm, sa 2 aspirina 38, trese ga groznica, a danas ceo dan na poslu i on ... 'ebem ti i viruse, i ko ih izmisli

:cmok:

Danas je suprugu bolje, nema vise T, ali zato Junior kaslje samo tako. Sutra idemo kod dr da ga poslusa. Danas smo dva puta inhalirali i kapala sam mu operil. Samo da nije upala pluca :sad2: Suprug sinoc zaspao u 8 i probudio se ujutru u 8 (Junior ga je budio), ja sam zaspala u 22h i probudila sam se u podne :rumenka: Ne secam se kada sam ovoliko spavala, mozda kada sam bila trudna :think:. Taman da dopunim ovonedeljno cetvorosatno spavanje.

Mi opet imamo modricu na sred celenke
pali smo sa kreveta direkt na glavu

juhu :zblesav:

ljubac za sve klince

:cmok: na modricu

Ja cu morati slikati Juniora. Izgleda kao da je upravo stigao sa ratista. Sa leve strane na vrhu cela ima modricu+ispupcenje+oziljak kako je pao na poluotvorena vrata i lupio+rasekao glavu. Sa desne strane gore ima masnicu iz jaslica 4cm2 (dosta velika) i na sred cela duguljastu masnicu jer je lupio u naslon fotelje dok je histerisao. Danas je lupio glavu na jos dva mesta, taman da ga sutra slikam. Uz sve to mu curi nos, pa mu ispod nosa crveno, a obrazi zbog centralnog grejanja suvi+crveni. SVa sreca pa ne idemo nigde zvanicno, inace bi me zatvorili. Tako je kada imam aktivno dete, sa izrazenim JA.

Питање за Ију и друге.. ако нисам побркао ове године си са бебом путовала у иностранство авионом? а пошто и ми планирамо ове године неки лет, на други континент, а син у то време још неће напунити 2 године, кажи ми да ли на аеродрому, царини траже неки доказ да је дете вакцинисано, ако да, мало објасни.. чисто да будем информисан. Поздрав

Back