ija_ftn
Domaćin
- Poruka
- 3.487
Nece nista da jede, bas nista.
Sve mu je ruzno i ja mu verujem.
Ni ja ne osecam ukus, a grlo boli.
Pije puno limunade, ajde bar nesto.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nece nista da jede, bas nista.
Sve mu je ruzno i ja mu verujem.
Ni ja ne osecam ukus, a grlo boli.
Pije puno limunade, ajde bar nesto.

..........

Pogledajte prilog 270293
..sa jastuka od 15cm skochio je na pod, po dvehiljaditi put..
..ali je pogodio "savrshen" ugao..
..samo napuklo, srecom, longeta dve nedelje..![]()
jao mish..
...samo mu je to trebalo sad kad 'cekate' boginje...
ljubimo da prodje

..to me sachekalo juche kad sam se vratila..
..meni je bolje izgleda da ne mrdam nigde..![]()
Pogledajte prilog 270293

Mada. samo je naprsnuće, to ne ostavlja nikakve poseledice, srećom.
Uh, puno sreće i tebi...Pogledajte prilog 270293

da sto pre prodje 
Јуче је температура била око 38, сад је 39,1. Не помаже нити Бруфен нити Еферарлаган. Сад смо комбиновали једно и друго. Шта да радимо?![]()
Što pre ozdravite 
Murphyjevi zakoni majčinstva!
1. Djeca uvijek zaspu ranije od dadilje koja ih čuva, a za to je plaćena po satu.
2. Uvijek mu se dogodi da se popiški u krevet baš kada vi presvučete čistu posteljinu ili mu stavite novu, čistu pelenu.
3. Djeca se vikendom ranije bude nego radnim danom. Jedva dočekate vikend da se možete malo naspavati, a vaše vas 'sunašce' probudi u cik zore.
4. Baš taj dan kada ste za ručak odlučili skuhati omiljeno jelo vašeg djeteta, ono ga odjednom ne voli. No, čim vi stavite nešto u usta vaše će dijete dobiti neizmjernu želju za tim i biti ćete prisiljeni podijeliti obrok.
5. Uvijek kada na njih navučete kostim za balet, skijaško odijelo ili ih smjestite u auto- sjedalicu, njima se počne neizdrživo piškiti.
6. 'Peri-deri' odjeća uvijek nekim čudom ostane čista i očuvana, dok skupe, markirane stvari možete nakon samo jednog nošenja baciti u smeće.
7. Svaki put kada uzmete fotoaparat ili kameru u ruke, kako bi ovjekovječili najljepši trenutak, vaše se najmilije pomakne.
8. Vaše će dijete govoriti najslađe i najpametnije stvari i biti potpuno šarmantno sve dok nitko drugi nije u blizini. Ali čim se pojavi, primjerice baka, nema šanse da joj pokažete što ste sve radili dok je nije bilo.
Наговарам је све вече али жена је тврдоглава. Неће па неће.. Хвала на лепим жељама.Jeste li probali tuširanje, ili umotavanje deteta u mokre čaršave? Ovo drugo obično pomogne. Znači potpuno nakvasiš čaršav tek mlakom vodom, da ne bude baš hladna, uviješ dete i brzo oko njega umotaš suv čaršav ili veliki peškir.
Probajte, ne gubite ništa ni ako ne pomogne.
A želim da vam pomogne i držim figeŠto pre ozdravite
![]()
Наговарам је све вече али жена је тврдоглава. Неће па неће.. Хвала на лепим жељама.
![]()
Da li bar nešto od ovoga zvuči poznato?![]()

za drugara.Сад је весео.. добио је расположење, трчи за лоптом, можда му је и темп. пала. Мораћемо да измеримо можда лекић снизио темп.
38,9 глава врућа. Плаче, нервозан. Малоо се смири када умотамо у чаршаф да извучемо темп.. Не знам јел неки вирус или због зубића.Kakva je situacija?
38,9 глава врућа. Плаче, нервозан. Малоо се смири када умотамо у чаршаф да извучемо темп.. Не знам јел неки вирус или због зубића.
za Jaksu. Misa mu golisavog! 
November,za Jaksu. Misa mu golisavog!
Andrej je bio bolestan 24h, imao T, skidali, povratio 3 puta sline, 2 puta imao tecnu stolicu i nista, ozdravio, niti slini, niti kaslje, nista!
Ja se raspadam vec 4.dan, T, bolovi, kasljem kao magare, sad mi se i grlo zatvorilo, ne mogu da gutam, pocela sam da pijem antibiotik jutros.

Вероватно је и код њега. Нема симптоме прехладе кашаљ нити зачепљен нос. Већ трећи дан висока темп. Мораћемо код педијатра..Kod nas je bila kombinacija bakterije i virusa,
38,9 глава врућа. Плаче, нервозан. Малоо се смири када умотамо у чаршаф да извучемо темп.. Не знам јел неки вирус или због зубића.