gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rege svirka... Metalke...
Babe i žabe!
Upoznao sam ih gomilu, jer dugo slusam Metal i te cure su samo najobicnije pozerke. Zaista sam dugo gajio iluziju da one iskreno vole Metal, ali njima je ta muzika samo sluzila kao maska, paravan, za mnoge gadosti koje prave. Cast izuzecima kojih je mizerno malo.
JAsno... U stavri siroke majice i farmerice ne nose jer vole metal, neghp da sakriju debeli neosuncani stomak i dlakave noge...![]()
Једине праве рибе су дизелашице
дачо волим те,џаба,џаба
JAsno... U stavri siroke majice i farmerice ne nose jer vole metal, neghp da sakriju debeli neosuncani stomak i dlakave noge...![]()
Ukradeno. Mister Lover Man... O ljubomornoj ribi. Rege-komercijala.
Danas sam slučajno u prolazu zakačila neki spot od Nightwish. Tyra je, naravno, nosila nešto crno, onako romantično-srednjevekovno. A bila je fantastično našminkana-znate li kako moćno izgledaju plave oči i senka boje lavande? I svetao ten, crna kosa i karmin boje crnog vina? Metalka a nije debela!
Ukradeno. Mister Lover Man... O ljubomornoj ribi. Rege-komercijala.
Danas sam slučajno u prolazu zakačila neki spot od Nightwish. Tyra je, naravno, nosila nešto crno, onako romantično-srednjevekovno. A bila je fantastično našminkana-znate li kako moćno izgledaju plave oči i senka boje lavande? I svetao ten, crna kosa i karmin boje crnog vina? Metalka a nije debela!
Prema tvom opisu kontam da je krsh...
Ma misli ti šta hoćeš. Koga je briga za tebe? Štaviše, ko je uopšte i čuo za tebe? A Tyra je celebrity na globalnom nivou i mnogo je manje onih koji NE kažu da je lepa. O tome kako peva neću ni da potežem diskusiju.
E samo da nije napustila bend...
Meni je i novi album Nightwish-a super, bez obzira sto je Tarja otisla.
meni ima potpuno neubedljiv glas anette ili kako se vec zove...no videcemo vec na exitu na sta to lici...Meni je i novi album Nightwish-a super, bez obzira sto je Tarja otisla.