Debele metalke!

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja se lozim na gothic ribe strashno. Uh uh uh. Inache, video sam brdo bash bash vrh riba koje su u tom fazonu, ono, crne, ali crne skroz. I izgledaju mi tako je*eno mocno :super: Objektivno, ova podela ti skroz ne valja. Prvo, shta su uopshte fenseri? Pazi, ja se na primer oblachim " fensi ", ali ne slusham narodnjake ( osim kada se mnogo zapijem, ali to je onda prava narodna muzika, a ne Viki/Stoja/Seka and co.), niti izlazim po splavovima. Tako, vidish, ima mnogo devojaka, koje se tako oblache, a ne slushaju torbo folk, i nisu glupe, na primer...
Iskreno, kada mi neko kaze da slusha metal, ja ne mogu da pomislim nishta loshe o tome, naprotiv. Kvalitetna muzika ( Znachi ne rachunam komercijale, ono, pravi metal, nebitno koje vrste ), kvalitetni tekstovi, i ono, u vecini sluchajeva - psihoza i bes. I to ima nekog smisla. I odmah pomislim da osoba koja slusha tako neshto ima ukusa. Shto nije sluchaj sa osobama koje slushaju turbo-folk :thumbdown: Znachi kontam ja da imam predrasude, ali stvarno, razumem kada su ljudi pijani, pa da slushaju i naj tresh narodnjake, ali, brate, neko ko sedi kuci, i ceo dan samo to slusha, ono ... Inteligencija mu se dovodi u pitanje odmah sa moje strane... I neka je predrasuda, ja stvarno nisam video nikada pametnu osobu koja to radi... I tako... Ja kazem... Metal je kul, metalci su kul :cool: Kul.

Trenutno sam u vezi sa "metalkom" i to je na onom najtezem metalu,bem li ga kako se zove,uglavnom mene glava boli od toga...Mislim mogu da svarim maidene,metallicu,bleck sabath(ako je to uopste metal al nema veze) ali bre ona ubija sa onim "aaaaauuuurghhh!!!!!!"
No nema veze sada to,hteo sam da kazem da je metalka ali izgleda vrh!!!Postavio sam njene slike negde u fotografijama(18+) ali hajde,bacicu i ovde neku.Napominjem da su fotografije radjene profesionalno za jedan nas domaci casopis ali ove su izvorne(pre prolaska kroz foto shop)
Procenite sami da li su sve metalke debele...

fat_girls_sm.jpg

6sw12dh.gif

Nesto mi zapada za oko odavno....

A kako je ovaj forum krcat intelektom verujem da cu sigurno naci odgvor... ;)

Kako to da se metalke uvek debele!!!? (kada kazem "uvek" ne generalizujem nego mislim "uopste") Ne samo metalke, nego uopste ribe koje slusaju neku stranu muziku r'n'r, ili uopste neku OK muziku su obicno nikakve... Nose martne... :shock: I tako dalje... Da ne detaljisem! ;)

S druge strane ribe koje u glavi imaju samo grand paradu (i zicu da im drzi usi) uvek izgledaju sredjene ko bombone!!! Ono solarijum fitnes, tetovaze (na ledja gola :mrgreen: ) pirsinzi, oblace se sexy... Pravo meso!! :lol:

Kako to dolazi?? Da li sexy telo ima neke veze sa izborom muzike ;) ??

Ovo je stara tema ili je bilo nesto slicno....mozda sam vec odgovorila...gde ja spadam?:)ja slusam pop-rock...metal-balade...narodnjake samo ako sam u veselom raspolozenju...uz 2-3 case vina...i to volim bas one izvorne...Jovano,Jovanke...Hajde jano konja da prodamo...hahhah, al ozbiljno...:D

Nema veze s izgledom sta ko slusa...mozda s oblacenjem da...devojke ponekad oponasaju pevacice koje slusaju...Grand....muskarci nekog pevaca...ali to je karakteristicno za mladje generacije...mislim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back