Debele metalke!

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Predrasude,predrasude,predrasude su sva povezivanja muzike sa izgledom,oblacenjem.Prvo- debelih ima i medju jednima i medju drugima.Kao i mrsavih.Drugo- devojke koje se oblace provokativno u Tina-Mina-Seka stilu se oblace tako ne bi li bile dobre ribe i privukle paznju muskog roda.Metalke koje se oblace cudno opet to rade da bi privukle paznju, mozda malo drugaciju i kako to one misle, u nekom svom posebnom stilu koji je buntovnicki i ne znam,vise svetski za razliku od onih seljanki.Sve u svemu ista stvar, samo drugo pakovanje.A muzika? E to vec nije materijalna stvar.A posebno je pitanje da li je grand parada muzika, u to necu ulaziti jer me ne zanima a i nije tema

Predrasude,predrasude,predrasude su sva povezivanja muzike sa izgledom,oblacenjem.Prvo- debelih ima i medju jednima i medju drugima.Kao i mrsavih.Drugo- devojke koje se oblace provokativno u Tina-Mina-Seka stilu se oblace tako ne bi li bile dobre ribe i privukle paznju muskog roda.Metalke koje se oblace cudno opet to rade da bi privukle paznju, mozda malo drugaciju i kako to one misle, u nekom svom posebnom stilu koji je buntovnicki i ne znam,vise svetski za razliku od onih seljanki.Sve u svemu ista stvar, samo drugo pakovanje.A muzika? E to vec nije materijalna stvar.A posebno je pitanje da li je grand parada muzika, u to necu ulaziti jer me ne zanima a i nije tema

evo sve je lepo receno.....

Metalke koje se oblace cudno opet to rade da bi privukle paznju, mozda malo drugaciju i kako to one misle, u nekom svom posebnom stilu koji je buntovnicki i ne znam,vise svetski za razliku od onih seljanki

Hvala lepo, nisam ljubitalj tog stila... Ono, kapiram da zensko izgleda kao zensko, a ne kao strasilo... :rotf:

a koje su to dobre? one koje slushaju zvezde granda?
sram ih bilo :neutral:

Ccc... Predrasude. (Jel tako? ;)) Zasto sve devojke koje lepo izgleddaju odmah prozivate kao ljankese...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back