Debele metalke!

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
maricicak:
A ko si ti da delis devojke na splavuse ili one druge???
maričičak- zensko
Dobro,sto se ljutis..pa ja sam Sarge,drago mi je i delim ih na splavuse i one druge ali ne kazem da su splavuse gore od ovih,najbolje je imati puno love,dzip,i splavusu pored sebe koja mnogo ne pametuje :wink:

SargeBG:
Ma ne mislim na tebe,sad i ti ispade pajser ;) ,nego na drugoga.

Pa kazem ja dusmani nas zavadise! :D

Dana2503:
Tako je, Aleksej!
hehehmn.gif

hehehmn.gif

SargeBG:
Dobro,sto se ljutis..pa ja sam Sarge,drago mi je i delim ih na splavuse i one druge ali ne kazem da su splavuse gore od ovih,najbolje je imati puno love,dzip,i splavusu pored sebe koja mnogo ne pametuje :wink:

Hehehe!

"Svako bi voleo da provoza dobar auto, da ima lepu devojku pored sebe, da nabaci malo zlata na sebe... ;)" (Vidimo se u citulji)

SargeBG:
Pa nisam mislio da su sve pametnije od ovih sa splavova, ali dobrih 90% jeste,da razumem te,hebo pamet kada te smori u pojam sa filozofiranjem,u stilu ja sve znam,to sto kazes"natripovane"

Koja glupa generalizacija stavr!!!
Evo onako! Mi licno i vrlo dobro poznajemo i metalke i gothicarke a bogami i splavushe, zato sto se druzimo sa obe vrste i da vam pravo kazemo, svima koji ste se upustili u ovu raspravu NISTE U PRAVU svi!
Znamo gomilu debelil, ruznih riba koje se skockaju i utegnu i sminkaju se 3 puta u sat vremena a glupe su ko **** i gadne kad ih skinesh (lepo to izgleda upakovano), takodje znamo slatkih i lepih i finih koje takodje izlaze na splavove,a govore 2 strana jezika, ili su dobri matematicari, dizajneri, pametne , obrazovane.....ima ih odprilike pola-pola a isto vazi i za ono sto vi generalno zovete metalke ima ih krsh koje su pametne, lepe i pametne, krsh i glupe, lepe i glupe sve zavisi od osobe do osobe, nista nije uslovljeno muzikom koju neko slusha, to je mega seljacki rezon!
A tipovi kad kazu da je riba natripovana misle na to da devojka ne zeli odmah da im skochi u krilo samo zato sto su se oni (uglavnom bezuspesno) trudili da budu sharmantni pa kad postanu preterano navalentni devojka im lepo kaze nesto cudno ne bi li pobegli i ostavili je na miru..... Stvar je jednostavna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back