Debele metalke!

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mana.jpg

Crna maca

Aleksej_BASO:
Nesto mi zapada za oko odavno....

A kako je ovaj forum krcat intelektom verujem da cu sigurno naci odgvor... ;)

Kako to da se metalke uvek debele!!!? (kada kazem "uvek" ne generalizujem nego mislim "uopste") Ne samo metalke, nego uopste ribe koje slusaju neku stranu muziku r'n'r, ili uopste neku OK muziku su obicno nikakve... Nose martne... :shock: I tako dalje... Da ne detaljisem! ;)

S druge strane ribe koje u glavi imaju samo grand paradu (i zicu da im drzi usi) uvek izgledaju sredjene ko bombone!!! Ono solarijum fitnes, tetovaze (na ledja gola :mrgreen: ) pirsinzi, oblace se sexy... Pravo meso!! :lol:

Kako to dolazi?? Da li sexy telo ima neke veze sa izborom muzike ;) ??
Ja stvarno ne znam gde se ti kreces....?sve neka cudna iskustva, u tom tvom zivotu....."debele metalke"hm....

U Americi najpoznatije i najbolje ribe su u vezi i udaju se za rockere(Pam-Tommy,etc)u Srbiji je kontra,kao sto je i milion stvari kontra.Da,tacno je da su najbolje ribe po turbo splavovima i sa "biznismenima" ali metalke ili druge koje nisu u tom fazonu su pametnije od njih,pamet i lepota ne ide zajedno,cast izuzecima.
399px-AngelaGossowWOA2006.jpg

SargeBG:
U Americi najpoznatije i najbolje ribe su u vezi i udaju se za rockere(Pam-Tommy,etc)u Srbiji je kontra,kao sto je i milion stvari kontra.Da,tacno je da su najbolje ribe po turbo splavovima i sa "biznismenima" ali metalke ili druge koje nisu u tom fazonu su pametnije od njih,pamet i lepota ne ide zajedno,cast izuzecima.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/66/AngelaGossowWOA2006.jp
g/399px-AngelaGossowWOA2006.jpg

Boga mi izgleda onda ima puno izuzetaka!!!!!

It's a bravery to...:
Ja stvarno ne znam gde se ti kreces....?sve neka cudna iskustva, u tom tvom zivotu....."debele metalke"hm....

Tako to ide... :)

SargeBG:
.Da,tacno je da su najbolje ribe po turbo splavovima i sa "biznismenima" ali metalke ili druge koje nisu u tom fazonu su pametnije od njih,pamet i lepota ne ide zajedno,cast izuzecima.

Pa ne bih se u potpunosti slozio... Ako je krsh, ne mora da znaci da je pametna. ;) Cak naprotiv mnoge "metalke" (i slicne) koje sam upoznao su bile totalne dileje!!! Ona mozda jeste imala IQ mnooogo veci nego nego one ribe sa splava ali sta to vredi kada su "natripovane".... Ako me razumes.

SargeBG:
Pa nisam mislio da su sve pametnije od ovih sa splavova, ali dobrih 90% jeste,da razumem te,hebo pamet kada te smori u pojam sa filozofiranjem,u stilu ja sve znam,to sto kazes"natripovane"

E pa sad si preterao, ispade sve debele metalke(kao sto ih ti zoves), su pametne.
To uopste nema veze sa mozgom. I devojke koje ne slusaju tu vrstu muzike su pametne, cak i pametnije.

Koji je racku ovom pajseru iz NS-a,sve pogresno shvata sta napisem,90% nije 100%...nisam mislio na metalke samo nego i na devojke koje nisu splavuse...i gde sam napisao debele metalke?Nije ti dobro.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back