Debele metalke!

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pipi Langstrumpf:
Sta vam je, super je biti debeo. Pa sta ako je neko bucko? Sta sad? Jel treba da umre? Ne sme da slusha dobru muziku? Treba da se zatvori u podrum i ne izlazi na svetlost dana? Sit covek je zadovoljan covek. Gladan je izfrustriran i ljut.
Zivele debeljuce!

Nemam nista protiv debeljuca,bolje da ljulja nego da zulja,sto bi rekle nase starine!
Mada ne treba da bude njasvi,nije ni zdravo.

Pipi Langstrumpf:
Sta vam je, super je biti debeo. Pa sta ako je neko bucko? Sta sad? Jel treba da umre? Ne sme da slusha dobru muziku? Treba da se zatvori u podrum i ne izlazi na svetlost dana? Sit covek je zadovoljan covek. Gladan je izfrustriran i ljut.
Zivele debeljuce!

Pipi... :) Mani se, to ti mislis za sebe da si takva a rekao sam ti da nisi ;)

Ja sam debela bluzerka,uuu,debela bluzerka,jee...:D:D:D
Debele metalke se kad omatore pretvore u debele bluzerke ili debele sredovecne zene ili,ako im ni to ne uspe u debele brkate forumasice.
Jeste li videli naslovnu stranu nekih novina pre neki dan (al mi recenica!),na naslovnoj nasa mis sva anoreksicna u kupacem,rebra joj ispala i kaze: Oci su moj adut pri zavodjenju....
hahahahaha

Ne znam dal' slusha metal,nisam dalje citala.

vidis,ima tu necega...
kad slusam metal-prijede mi se neka snicla,bolje reci snicle,jedno 700-800g,onako lepo ispohovane,vruce,prelivene raznim sosovima+kg pomfrita direktno iz friteze.
kada opletem po grandu,stomak mi se sam od sebe uvuce,a bradoline iskoce....
a,brkata sam,tim se dicim,ni mali radojica mi ravan nije!

Mi volimo metal! A nismo debeli, mada ne nosimo korset....mislimo da neke metalke izgledaju debelo jer uzmu mali korset pa im izleti sa strane salce....a i prave kratke u poslednje vreme...korsete mislimo-ne metalke....mi znamo mnogo bas lepih i zgodnih metalki.....mada ne volimo crni karmin...bordo je lepsi....Dita Fon Tiz je metalka.....Ona je lepa....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back