Debele metalke!

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nikad nisam kapirala metalke koje kaznjavaju svoje noge martinkama na 45 stepeni.... danas sam videla jednu i nisam mogla da verujem... zasto ne nosi starke(kao sav normalan svet i ja), nego se muchi onako... I noge imaju dushu..... :lol:

ove debele su toliko odvratne same sebi da ne znaju sta da rade sa sobom,traze neku posebnost. izgovor da se ne sredjuju i ne usavrsavaju telo. ja slusam metal i ostale alternativne zvuke i kad god sam se srela sa tako nekom zapustenom, ispostavilo se da nema pojma o muzici. ili jos gore, naucala je samo par pesama napamet da bi zadivila nekog frajercica iz drustva. bedno!

ZkA:
ove debele su toliko odvratne same sebi da ne znaju sta da rade sa sobom,traze neku posebnost. izgovor da se ne sredjuju i ne usavrsavaju telo. ja slusam metal i ostale alternativne zvuke i kad god sam se srela sa tako nekom zapustenom, ispostavilo se da nema pojma o muzici. ili jos gore, naucala je samo par pesama napamet da bi zadivila nekog frajercica iz drustva. bedno!

Sto bi odprilike trebalo da znaci da si ti negovana i da si dobar poznavalac hard n heavy zvuka,ili sam nesto propustio?

Sta vam je, super je biti debeo. Pa sta ako je neko bucko? Sta sad? Jel treba da umre? Ne sme da slusha dobru muziku? Treba da se zatvori u podrum i ne izlazi na svetlost dana? Sit covek je zadovoljan covek. Gladan je izfrustriran i ljut.
Zivele debeljuce!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back