Debele metalke!

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DJM:
Ja iskreno do sada nisam upoznao ni jednu debelu metalku.....
Ali zato znamo gomilu "fancy" riba u suknjicama gde sve bukvalno kipti......fujjjjjjj

Ti si jedan od njih...video sam ti sliku.......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........ :D :D
Salim se...neka kipti...samo da ne sedi u parku u crnoj majici sa 2l piva i svira gitaru...

Ok,sad bez zezanja, devojke koje slusaju muziku alternativnih tokova pod jedan ne izlaze na splavove, nisu u Excalliburu,ne trce na fancy mesta ili u folko/disko-teke... Pod dva: ne kazem da su cednije, ili gore od zena uopste, kakve ih znamo iskustvom,ali se radi pre svega o razlici u ukusima... Mnogi bi se na ovom mestu slozili - i u inteligenciji, mada ni to nije pravilo...a sta je pravilo?... Elem, ako ne izlaze na mondenska mesta, sledi da akomodaciju svojih cari biraju mesta alternativnijeg tipa.. Ne znam radi li jos KST, klub tog profila,recimo. Ko zeli da se otarasi njasra u zivljenju,da krene stazama unutrasnje slobode,trebalo bi da grune na ta mesta,pa da vidi da li je kakva carobnica u stanju da ga zavede...A takvih,mislim da bi to morao znati-sta znam...IMA..u prestonici, pa i sire... Pogotovu danas,kada opsti komfor utice na fizicku konstituciju omladine... Tako da smatram da su predrasude o debelim metalkama deplasirane.. Volim kad ima pirsing,kad nosi koznjak s nitnama, kad joj je kosa u jarko crvenoj...Devojku oslobodjenu na inteligentan nacin. Licno, veoma me pale celave devojke... One mora da imaju jak razlog za takvu demonstraciju moci nad samima sobom, a to je meni izuzetno privlacno...Da skratim: ne znas kakvih sve komada ima u tome svetu,cija je to zasluga,provali sam...poz!

senoviti:
Volim kad ima pirsing,kad nosi koznjak s nitnama, kad joj je kosa u jarko crvenoj. Licno, veoma me pale celave devojke... One mora da imaju jak razlog za takvu demonstraciju moci nad samima sobom, a to je meni izuzetno privlacno...u ...poz!

Druze prosla je TROJKA...Pada ti koncentracija...Jel ti vidis sta si rekao???

zgodan&nezgodan:
Ti si jedan od njih...video sam ti sliku.......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........ :D :D
Salim se...neka kipti...samo da ne sedi u parku u crnoj majici sa 2l piva i svira gitaru...

Hehehehe :D
A zasto bi metalke sedele u parku i pile 2l piva?
Kada npr... mogu da sede kod mene u sobi.... bez majce... itd... :D :p 8)
btw... imam ja gitaru i kuci... hehehe :D
Ustvari imam ih nekoliko... ;)

DJM:
Hehehehe :D
A zasto bi metalke sedele u parku i pile 2l piva?
Kada npr... mogu da sede kod mene u sobi.... bez majce... itd... :D :p 8)
btw... imam ja gitaru i kuci... hehehe :D
Ustvari imam ih nekoliko... ;)

E pa kad dodju bez majice kod tebe,daces mi tu jednu gitaru da naucim da sviram... :D
Imam ja "trzalicu" ne brini... :D :D
Ziveli METALCI !!! :D

DJM:
Ja iskreno do sada nisam upoznao ni jednu debelu metalku.....
Ali zato znamo gomilu "fancy" riba u suknjicama gde sve bukvalno kipti......fujjjjjjj

Hehe ali nekako mi se cini da nam se ukus razlikuje ;)

zgodan&nezgodan:

Hahahahaha koji si ti CAR!!!

Tacno tako....

2005988947736058518_rs.jpg

beavisnbutthead.gif

:mrgreen:

Ma sto kenjate...bwe....da vam dodjem metalka koja izgleda kao Andjelina mislim da bi promenili misljenje...To uopste nije tacno i ne treba generalizovati muziku i ko kako izgleda....
Znam gomilu Gothic cura koje su prelepe,....

...e majke ti...bas me podseti...ulazim ja juce u bas...kad ono....
...lepo crnokoso dugokoso devojce , u nekoj vilinskoj crnoj haljini sa korsetom...a sva je onako leprshava , tanka kao neko crno vilinsko stvorenje...i ja prvo pomislih , mozda je krenula na maturu , ali gde ce u sred jula...hmmmm....i onda snimim martinke na nogama...
...a i inace vidjam te goticarke po gradu , i bogami , bash su me neke od njih nalozile....hm..hm...

...e da josh jedna , znaci nije bila debela u struku , ali noge su joj bile onako zdrave zenske , ko kod Seke Aleksic...dakle mili moji...crvena kosa , crveni ruz na bledom licu , a faca joj je bezobrazna do bola...navukla neki korset da joj se dude lepo mreskaju u njemu...a obukla crni dopicnjak na mrezaste carape , i neke opasne kozne cizme na stiklu....meni je jezik bio do poda...

...lozim se na goticarke...:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back