Ok,sad bez zezanja, devojke koje slusaju muziku alternativnih tokova pod jedan ne izlaze na splavove, nisu u Excalliburu,ne trce na fancy mesta ili u folko/disko-teke... Pod dva: ne kazem da su cednije, ili gore od zena uopste, kakve ih znamo iskustvom,ali se radi pre svega o razlici u ukusima... Mnogi bi se na ovom mestu slozili - i u inteligenciji, mada ni to nije pravilo...a sta je pravilo?... Elem, ako ne izlaze na mondenska mesta, sledi da akomodaciju svojih cari biraju mesta alternativnijeg tipa.. Ne znam radi li jos KST, klub tog profila,recimo. Ko zeli da se otarasi njasra u zivljenju,da krene stazama unutrasnje slobode,trebalo bi da grune na ta mesta,pa da vidi da li je kakva carobnica u stanju da ga zavede...A takvih,mislim da bi to morao znati-sta znam...IMA..u prestonici, pa i sire... Pogotovu danas,kada opsti komfor utice na fizicku konstituciju omladine... Tako da smatram da su predrasude o debelim metalkama deplasirane.. Volim kad ima pirsing,kad nosi koznjak s nitnama, kad joj je kosa u jarko crvenoj...Devojku oslobodjenu na inteligentan nacin. Licno, veoma me pale celave devojke... One mora da imaju jak razlog za takvu demonstraciju moci nad samima sobom, a to je meni izuzetno privlacno...Da skratim: ne znas kakvih sve komada ima u tome svetu,cija je to zasluga,provali sam...poz!