Debele metalke!

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mogu one dobro da izgledaju,kad se ispod tog ruzno imidza ne vidi koliko je u stvari on slatka...Mada ja nisam video nijednu slatku...A imao sam drugove metalce i sve drugarice nji'ove su me plasile...Neka ja sam za normalnu cassual varijantu oblacenja...Kad bi mi devojka obula martinke,to bi bilo to...fuj...Mislim meni,mozda je to nekome ok...

Čitam i ne mogu da verujem.... meni je isto ko i Zefiri taj hmm...look... skroz popaljiv... mislim bio bi da se ložim na žene... mislim.... nema veze...
Baso, popela bih te na štikle 10minuta, pa bi možda shvatio da nekim ženama jeste strašno da ih nose. Osim toga, što reče Mile Dragić, tj neko sa one njegove reklame: to nije pitanje stila, prijatelju, to je pitanje stava. tj, devojke koje se tako oblače teže da se dopadnu dugokosim darkerima, a ne vama momci, sry. Mada one tvrde da ne žele nikome da se dopadnu, već same sebi i sl.

Ja mislim da sam kao roker ovde najmerodavniji. Naime metalke su oduvek bile sinonim za ruzne ribe i najcesce su bile debele il prosto ruzne i u vecini slucajeva alkoholicarke i narkomanke ... kako dolaze nove generacije i moda se menja mogu vam reci da se ovo promenilo i to zesce ! Bas sam sinoc bio ispred skc-a (posle bas dugo vremena) i nagledao sam se metalkica i tako tih fazona koje su nikad bolje ribice

ovaj aleksej ko da nikad nije izasho napolje nego chita po forumima i zakljuchuje o tome shta se deshava napolju. tip top grandovke (a nije neuobichajeno da im salo kipi na pe'set strana), i debele metalke.

Samantha Jouns:
Ma sto kenjate...bwe....da vam dodjem metalka koja izgleda kao Andjelina mislim da bi promenili misljenje...To uopste nije tacno i ne treba generalizovati muziku i ko kako izgleda....
Znam gomilu Gothic cura koje su prelepe,....

Pa da nam dodje da, ali nema sanse jer takve ne postoje, o tome se i radi!

Zefirra:
...e majke ti...bas me podseti...ulazim ja juce u bas...kad ono....
...lepo crnokoso dugokoso devojce , u nekoj vilinskoj crnoj haljini sa korsetom...a sva je onako leprshava , tanka kao neko crno vilinsko stvorenje...i ja prvo pomislih , mozda je krenula na maturu , ali gde ce u sred jula...hmmmm....i onda snimim martinke na nogama...
...a i inace vidjam te goticarke po gradu , i bogami , bash su me neke od njih nalozile....hm..hm...

...e da josh jedna , znaci nije bila debela u struku , ali noge su joj bile onako zdrave zenske , ko kod Seke Aleksic...dakle mili moji...crvena kosa , crveni ruz na bledom licu , a faca joj je bezobrazna do bola...navukla neki korset da joj se dude lepo mreskaju u njemu...a obukla crni dopicnjak na mrezaste carape , i neke opasne kozne cizme na stiklu....meni je jezik bio do poda...

...lozim se na goticarke...:D

Au bre tvoj ukus zaista nije merodavan, mislim bez ljutnje..

Kirk:
Ja mislim da jedino ja, u onolikoj masi, nisam uhvatio trzalicu....Hhehe... :)

Moguce, jer su bacili jedno 100 komada! :)

parka:
devojke koje se tako oblače teže da se dopadnu dugokosim darkerima, a ne vama momci, sry.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

my life style has been wrong , from the start ..........

...smrc , dok sam se ja trudila da izgledam , hmmm whatever , one su mi pootimale sve one prelepe dugokose..... :sad: :sad: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Aleksej_BASO:
Au bre tvoj ukus zaista nije merodavan, mislim bez ljutnje..
...naravno , ali opet sta je danas merodavno...eto bas sam zapazila da plave i sladjusne devojke vishe niko ne ocenjuje kao lepe...nego kao lutkice...
...a Ana Ivanovic je proglasena za najlepshu teniserku....pa sad...znash ono...ukusi se razlikuju...

nisam bas merodavna da pricam o tome,ali iz svog nekog licnog vidjenja takvih devojki...znaci one sto sam ja sretala na ulici...
iskreno do sad ja mislim da sam videla jednu lepu gotik devojku i mozda ni jednu lepu metalku...
ponekad mi se cini da se devojke ne zadovoljne svojim izgledom oblace i slusaju metal (naravno to ne znaci da je tako),ali ne znam kako drugacije da objasnim toliki broj istog tipa devojaka na jednom mestu....
naravno o folk devojkama necemo ni da pricamo,to mu dodje kao pijaca ima svega i svacega...
sve je manje vise relativno,vec sad se pojavljuje dosta slatkih klinkica koje slusaju tu vrstu muzike....

Lusy Lusy:
ponekad mi se cini da se devojke ne zadovoljne svojim izgledom oblace i slusaju metal (naravno to ne znaci da je tako),ali ne znam kako drugacije da objasnim toliki broj istog tipa devojaka na jednom mestu....

Ima i toga, to je sigurno....Ima i onih koje pocnu da slusaju metal,i da se oblace tako, zbog nekog tipa...E sad,ima i onih devojaka koje vole metal,a ne oblace se tako!! I, Aleksej_BASO, bilo je mnooogo slatkih riba na koncertu MetallicA-e! Priseti se malo... :)

Kirk:
Ima i toga, to je sigurno....Ima i onih koje pocnu da slusaju metal,i da se oblace tako, zbog nekog tipa...E sad,ima i onih devojaka koje vole metal,a ne oblace se tako!! I, Aleksej_BASO, bilo je mnooogo slatkih riba na koncertu MetallicA-e! Priseti se malo... :)
svaka cast onim devojkama koje se oblace uskladu sa onim sto slusju (u ovom slucaju metal)....jer to je ono sto one vole...
a ove koje pronalaze spas za svoj izgleda u srnim sirokim majicama i starim pantalonama iscepanim i skracenim do ispod kolena (ili ti kako vec),e to ne mogu da shvatim...
poznajem jednu devojku koja je do skoro bila ne zadovoljna svojim izgledom i oblacila se skroz bezveze...kako kaze furala je svoj fazon...
a sad kad je dovel svoj izled u pozeljni i zadovoljavajuci oblaci se fensi i ponasa se kao prava devojka a ne kao...

...daj majke ti...sto volim te koje idu okolo i pricaju svima da se oblace ko ''prave devojke''...
...sta vama smeta njihovo oblacenje? Poznajem lepe devojke koje se tako oblace , ali naravno uvek ce se naci lokalne babe tracare koje ce ici od ulaza do ulaza i kafenisati sa istima....''Jao bozeeeee...kako se ONA oblaciiiiii , kako li je samo ONA navatala onakvog decka....mora da je s njom samo zbog bla bla ko ko daaaa.....''
:roll: , jbg ali to ti je Srbija , najsrecniji bismo bili da svi slusamo turbo-folk :roll:

Lusy Lusy:
a ove koje pronalaze spas za svoj izgleda u srnim sirokim majicama i starim pantalonama iscepanim i skracenim do ispod kolena (ili ti kako vec),e to ne mogu da shvatim...
poznajem jednu devojku koja je do skoro bila ne zadovoljna svojim izgledom i oblacila se skroz bezveze...kako kaze furala je svoj fazon...
a sad kad je dovel svoj izled u pozeljni i zadovoljavajuci oblaci se fensi i ponasa se kao prava devojka a ne kao...

Upravo tako...

Tako i ja nesto kontam, riba je debela- ima velik nos - il ibilo sta drugo sto je cini nezadovoljnom, i ona iz nekog revolta slusa takvu muziku i oblaci se jos nakaradnije iz inata....

Long live gotic girls , metal girls , trance girls and all the girls diferent from turbo folk....:P

th_16470_metalka_122_1016lo.jpg

th_16719_gotic_girl_122_529lo.jpg

th_16843_metalke_122_797lo.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back