Aleksej_BASO:Joj debra ja imam trzalicu koju sam uhvatio na koncertu Metallice!!!! Pa ti vidi! 8-)
A i svirao sam gitaru....
Ja mislim da jedino ja, u onolikoj masi, nisam uhvatio trzalicu....Hhehe...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aleksej_BASO:Joj debra ja imam trzalicu koju sam uhvatio na koncertu Metallice!!!! Pa ti vidi! 8-)
A i svirao sam gitaru....

Samantha Jouns:Ma sto kenjate...bwe....da vam dodjem metalka koja izgleda kao Andjelina mislim da bi promenili misljenje...To uopste nije tacno i ne treba generalizovati muziku i ko kako izgleda....
Znam gomilu Gothic cura koje su prelepe,....
Zefirra:...e majke ti...bas me podseti...ulazim ja juce u bas...kad ono....
...lepo crnokoso dugokoso devojce , u nekoj vilinskoj crnoj haljini sa korsetom...a sva je onako leprshava , tanka kao neko crno vilinsko stvorenje...i ja prvo pomislih , mozda je krenula na maturu , ali gde ce u sred jula...hmmmm....i onda snimim martinke na nogama...
...a i inace vidjam te goticarke po gradu , i bogami , bash su me neke od njih nalozile....hm..hm...
...e da josh jedna , znaci nije bila debela u struku , ali noge su joj bile onako zdrave zenske , ko kod Seke Aleksic...dakle mili moji...crvena kosa , crveni ruz na bledom licu , a faca joj je bezobrazna do bola...navukla neki korset da joj se dude lepo mreskaju u njemu...a obukla crni dopicnjak na mrezaste carape , i neke opasne kozne cizme na stiklu....meni je jezik bio do poda...
...lozim se na goticarke...![]()
Kirk:Ja mislim da jedino ja, u onolikoj masi, nisam uhvatio trzalicu....Hhehe...![]()

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:parka:devojke koje se tako oblače teže da se dopadnu dugokosim darkerima, a ne vama momci, sry.

...naravno , ali opet sta je danas merodavno...eto bas sam zapazila da plave i sladjusne devojke vishe niko ne ocenjuje kao lepe...nego kao lutkice...Aleksej_BASO:Au bre tvoj ukus zaista nije merodavan, mislim bez ljutnje..

Lusy Lusy:ponekad mi se cini da se devojke ne zadovoljne svojim izgledom oblace i slusaju metal (naravno to ne znaci da je tako),ali ne znam kako drugacije da objasnim toliki broj istog tipa devojaka na jednom mestu....
Aleksej_BASO:Moguce, jer su bacili jedno 100 komada!![]()

Lusy Lusy:ponekad mi se cini da se devojke ne zadovoljne svojim izgledom oblace i slusaju metal (naravno to ne znaci da je tako),ali ne znam kako drugacije da objasnim toliki broj istog tipa devojaka na jednom mestu....

svaka cast onim devojkama koje se oblace uskladu sa onim sto slusju (u ovom slucaju metal)....jer to je ono sto one vole...Kirk:Ima i toga, to je sigurno....Ima i onih koje pocnu da slusaju metal,i da se oblace tako, zbog nekog tipa...E sad,ima i onih devojaka koje vole metal,a ne oblace se tako!! I, Aleksej_BASO, bilo je mnooogo slatkih riba na koncertu MetallicA-e! Priseti se malo...![]()
Lusy Lusy:a ove koje pronalaze spas za svoj izgleda u srnim sirokim majicama i starim pantalonama iscepanim i skracenim do ispod kolena (ili ti kako vec),e to ne mogu da shvatim...
poznajem jednu devojku koja je do skoro bila ne zadovoljna svojim izgledom i oblacila se skroz bezveze...kako kaze furala je svoj fazon...
a sad kad je dovel svoj izled u pozeljni i zadovoljavajuci oblaci se fensi i ponasa se kao prava devojka a ne kao...