Deathstars

AngelOnYourShoulder:
@Saki,hvaalaaaa
@Ocean State.....hmmmm....ako si iz Beograda,mozda iz Voodoo-a ili KST-a

Evo jos slika:

Inace pevac ima na grudima neku seljacku tetovazu ruze.....bilo mi je smesno kada sam je videla,i jos uvek je :lol:
kako su...mmmm.....zgodni....aaaaaaaaaa....joj da sam bila na koncertu....da ne pricam sta bi radila....
nightmare je predivan...jao kako je lep!

Pa, meni je Cat najlepse stvorenje koje sam u zivotu videla, ali svi kazu da je strasno glup i da je bolesni narcis!!!!!!!!!!!! Svi su mi slatki u bendu, mada Bonea najvise gotivim, on je tako poseban...mmmm...Bone....

Evo cu ih i ja pre neki dan. Pa kolko se meni cini oni dobijaju najvishe pazhnje zhenskog sveta i na koncertu su dominirale devojke(bass zato sam i hteo ici) i po vashim porucicama mi deluje da vishe gledate njih nego muziku. Mada mi to uopshte nije cudno. Basista je ruuuuzan Bone i Nightmare su mi najnormalniji ova druga dva su malo gejski mada koga briga. Sve u svemu fina grupica. Bass ih briga. Makar nece trebati da brinu o devojkama.

AngelOnYourShoulder:
Pa,bila sam sa Serpentide na koncertu,ona je zaduzena za srpski deo,mislim da ce ove slike biti objavljene u galeriji kada se nakanim da joj posaljem cd.
Inace sajt im je fenomenalan, i tipovi iz DS-a znaju za njega :D

Hehehe tako znaci...pa i ja sam upoznala Oljicu:) u kontaktu smo mi odavno:)
Mislim da sam te videla onda...da, da secam se:)

AOYS: Please posalji slike uskoro. Treba sve da sredim pre nego sto Hana dodje. And thanx za promociju site-a!

Kejt: A odakle se mi to znamo? 8)

i za kraj prve poruke ovde par slika iz Zg-a:

HPIM1484-1.jpg

1275528315_l-1.jpg

HPIM1600-1-1.jpg

serpentide*:
AOYS: Please posalji slike uskoro. Treba sve da sredim pre nego sto Hana dodje. And thanx za promociju site-a!

Kejt: A odakle se mi to znamo? 8)

i za kraj prve poruke ovde par slika iz Zg-a:

HPIM1484-1.jpg

1275528315_l-1.jpg

HPIM1600-1-1.jpg

Hehehe, pa kako odakle se znamo? Pa jel smo isle posle koncerta da ludujemo ;)

Po meni je Deathstars jedna od najboljih Industrial grupa pored Pain-a NARAVNO. Mnogo vise mi se dopao njohov prvi album Synthetic Generation, mada ni ovaj drugi nije los bla bla bla BLISS :) Po meni je njihov spot Synthetic Generation jedan od boljih, inace snimljen u BG-u, a jedva cekam da vidim i Blizekrieg, koji je takodje sniman u BG-u ! ! ! Sve u svemu- DOBRI SU ! ! !

Back