Ocean_state
Domaćin
- Poruka
- 3.809
Pa taj Voodoo. Vujem popularno mesto. Ko Can Can za fensere.bufla:a gde ti biti izlaziti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa taj Voodoo. Vujem popularno mesto. Ko Can Can za fensere.bufla:a gde ti biti izlaziti
kako su...mmmm.....zgodni....aaaaaaaaaa....joj da sam bila na koncertu....da ne pricam sta bi radila....AngelOnYourShoulder:
jez vala on je najljepshi...ja sam do pre nedelju dana od Nightmare mislila da je Cat.....nightmare je predivan...jao kako je lep!
...e jesam gloopa....ali i cat je...njami najbolje slike......AngelOnYourShoulder:

AngelOnYourShoulder:http://www.deathstars.net/phpBB2/index.php?sid=77f067ea8c64c5ba477af1e18bf5752c
Koga zanima,oficijalni Deathstars forum......sada u bookmarks trazim i link za srpski...kada ga iskopam,poslacu ga

AngelOnYourShoulder:Pa,bila sam sa Serpentide na koncertu,ona je zaduzena za srpski deo,mislim da ce ove slike biti objavljene u galeriji kada se nakanim da joj posaljem cd.
Inace sajt im je fenomenalan, i tipovi iz DS-a znaju za njega![]()
u kontaktu smo mi odavno

serpentide*:AOYS: Please posalji slike uskoro. Treba sve da sredim pre nego sto Hana dodje. And thanx za promociju site-a!
Moja bakica ti sutra salje cd :wink:
serpentide*:AOYS: Please posalji slike uskoro. Treba sve da sredim pre nego sto Hana dodje. And thanx za promociju site-a!
Kejt: A odakle se mi to znamo? 8)
i za kraj prve poruke ovde par slika iz Zg-a:
![]()
![]()
![]()
Po meni je njihov spot Synthetic Generation jedan od boljih, inace snimljen u BG-u, a jedva cekam da vidim i Blizekrieg, koji je takodje sniman u BG-u ! ! ! Sve u svemu- DOBRI SU ! ! !