Deathstars

si :D imam je u kompu
18.gif

Sweet_Jane:
zezas da je bio u terranovi :shock:

Ne zezam...Ni ja nisam mogla da verujem!!!!!Bio sa nekim likom sto lici na njega, mozda mu je burazer...Tako je diiiiiivan....Moja drugarica se sinoc upoznala sa celim bendom pa ce veceras i mene da upozna!!!!jeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Evo utisaka...........
Na kocertu je bilo f.e.n.o.m.e.n.a.l.n.o :D :D :D !!!!!!!!Imam gomilu slika,kada ih prebacim na komp,postavicu ih ovde.......Prva pesma je bila Last Ammunition,poslednja Damn me...........sa Termination Blissa su svirali skoro sve pesme (nisu Death in Vogue i Termination Bliss).....a sa Synthetic generation nisu moje dve omiljene Modern Death i Rape of Virtue..........Pre koncerta smo ja i drugarica na stepenicama naletele na Cata i Bone-a i slikale se sa njima :-P .......a posle koncerta su se svima koji ostali posle potpisali na posteru i slikali se sa svima koji su zeleli i to po nekoliko puta.......Bone mi se potpisao na palicu koju sam uhvatila posle koncerta :D :D :D .................Pevac je bio malo uvrnut i nije izasao kada i ostali,pa sam nekako naletela na njega dok je sedeo u restoranu i iskamcila autogram............
Ovo je najkracim crtama..............sve u svemu bilo je OOODLICCNOOOO

masha_love_metal:
Ne zezam...Ni ja nisam mogla da verujem!!!!!Bio sa nekim likom sto lici na njega, mozda mu je burazer...Tako je diiiiiivan....Moja drugarica se sinoc upoznala sa celim bendom pa ce veceras i mene da upozna!!!!jeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mozhda mu bio decko? :lol:
E bass lepo. Povedi nekog druga mozhda mu se posreci.

AngelOnYourShoulder:
Evo utisaka...........
Na kocertu je bilo f.e.n.o.m.e.n.a.l.n.o :D :D :D !!!!!!!!Imam gomilu slika,kada ih prebacim na komp,postavicu ih ovde.......Prva pesma je bila Last Ammunition,poslednja Damn me...........sa Termination Blissa su svirali skoro sve pesme (nisu Death in Vogue i Termination Bliss).....a sa Synthetic generation nisu moje dve omiljene Modern Death i Rape of Virtue..........Pre koncerta smo ja i drugarica na stepenicama naletele na Cata i Bone-a i slikale se sa njima :-P .......a posle koncerta su se svima koji ostali posle potpisali na posteru i slikali se sa svima koji su zeleli i to po nekoliko puta.......Bone mi se potpisao na palicu koju sam uhvatila posle koncerta :D :D :D .................Pevac je bio malo uvrnut i nije izasao kada i ostali,pa sam nekako naletela na njega dok je sedeo u restoranu i iskamcila autogram............
Ovo je najkracim crtama..............sve u svemu bilo je OOODLICCNOOOO
Moja drugarica bila a ja nisam. Kmeee. Ali zato ce uskoro da dodje kod mene i sve da mi preprica. Juu jedva cekam! Hteo sam da idem ali cisto da se provedem jer nijednu pesmu od njih nisam cuo. A i hteo sam ici jer sa predpostavkom bilo je mnogo zhenskog sveta shto mi daje priliku da zbarim neshto.

e ****** ja nisam bio... bila je ortakinja, jos je presrecna sto je imala priliku da u prvom redu uhvati pevaca za bulju, kaze bilo napaljenih kuchki na tone, sve skoro vecinom samo ribe bile na certu...

Ocean_state:
Mozhda mu bio decko? :lol:
E bass lepo. Povedi nekog druga mozhda mu se posreci.

Pa vidis, moguce...Taj lik se zove Bjork, i navodno mu je najbolji drug...Inace njih dvojica dele sobu,a ostali clanovi benda imaju svako svoju sobu...

Slikala sam se sa Catom i Boneom,Skinnyja sam upoznala, a Whipa sam izvatala :)
Samo se sa Nigtmareom nisam slikala,smrc:( ali sam ga videla pre svirke :)

Sve u svemu bilo je super.
Na pocetku koncerta bubnjar je prvi izasao i podigao 3 PRSTA!Koji car!Naravno vristali smo ko nenormalni...
Onda je posle Skinny rekao:"VI STE EXTRA"
I na kraju je Whip rekao HVALA!

Bas su slatki!!!!!!!!!!!

masha_love_metal:
Pa vidis, moguce...Taj lik se zove Bjork, i navodno mu je najbolji drug...Inace njih dvojica dele sobu,a ostali clanovi benda imaju svako svoju sobu...

Slikala sam se sa Catom i Boneom,Skinnyja sam upoznala, a Whipa sam izvatala :)
Samo se sa Nigtmareom nisam slikala,smrc:( ali sam ga videla pre svirke :)

Sve u svemu bilo je super.
Na pocetku koncerta bubnjar je prvi izasao i podigao 3 PRSTA!Koji car!Naravno vristali smo ko nenormalni...
Onda je posle Skinny rekao:"VI STE EXTRA"
I na kraju je Whip rekao HVALA!

Bas su slatki!!!!!!!!!!!
Mogu se kladiti sa nisu znali shta su govorili. Djast kiding. Ma super. Ja nazalost nisam bio a drugarica mi vec odputovala pa mi nije prepricala shta je bilo. A jer i on tebe izvatao?

Back