saki8050
Veoma poznat
- Poruka
- 12.081
kao shto rekoh dobitju CD za par dana pa tju onda da komentarishem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ocean_state:Nego shta oni sviraju uopshte?
masha_love_metal:Slazem se! Stvarno su OK.
Ja sam bila na njihovom koncertu, mada i nije bio nesto kvalitetan...Mnoge pesme je bilo tesko prepoznati...Ali super mi je bilo... :wink:
Sweet_Jane:e moram ici....vuci cu nekog....moram da ih cujem....radoznala sam veoma...
bolesna sam vec duze od nedelju dana...
i tako....masha_love_metal:E ljudi jel se spremate za koncert?jeste kupili karte? Jeva cekam sutra!!
Danas sam videla gitaristu benda Cat-a u teranovi(haha)!!!!!!!!!!!! Nisam mogla da verujem! Decko super izgleda i bas je extra kao pojava,strci iz masei tako....
....kaaaako su meni bubnjar(OMG :smajli_koji_umire_od_ljubavi: )i onaj sezonski gitarista preeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelepi....kaaaako vam zavidim
....aj MOOOOOLIM VAS slikajte ih i posttavite slike ovde moooooooooooooolim vas Pitacu drugaricu koja bude bila da mi donese slike. Jooo zashto ne idem??? Ja bih tamo neku da zbarim.saki8050:aaaaaaaaaaaaah![]()
![]()
....kaaaako su meni bubnjar(OMG :smajli_koji_umire_od_ljubavi: )i onaj sezonski gitarista preeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelepi....kaaaako vam zavidim
![]()
![]()
![]()
![]()
....aj MOOOOOLIM VAS slikajte ih i posttavite slike ovde moooooooooooooolim vas
![]()
Narafski da shtrci kad znash da je on. Da ne znash ko je bio bi ti isti. Jer si mu trazila autogram ili broj?masha_love_metal:E ljudi jel se spremate za koncert?jeste kupili karte? Jeva cekam sutra!!
Danas sam videla gitaristu benda Cat-a u teranovi(haha)!!!!!!!!!!!! Nisam mogla da verujem! Decko super izgleda i bas je extra kao pojava,strci iz masei tako....
Ocean_state:Narafski da shtrci kad znash da je on. Da ne znash ko je bio bi ti isti. Jer si mu trazila autogram ili broj?

saki8050:aaaaaaaaaaaaah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....aj MOOOOOLIM VAS slikajte ih i posttavite slike ovde moooooooooooooolim vas
![]()

Vas dve brzo u akciju da ga smuvate. Poshto sam cuo da ce se neki doseliti ovde.AngelOnYourShoulder:Cat vise nije sezonski gitarista,od skoro je postao punopravan clan benda,tako da ces jops imati prilike da ga vidis.Btw lik ima samo 18 godina![]()
saki8050:meni su...bone,cat(valjda je to taj gitarista koji je bio na EXITU sa moje desne...ili s' njihove leve strane)....eee oni su BASH slatki...
Sta ces vise :0

masha_love_metal:SVI SU SLATKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Whiplasher nije tolko lep u faci koliko je ZGODAN, a ovi ostali su bas lepi, cak je i Skinny likcina...
SAVRSEN BEND - nepostoji nijedna njihova pesma koja je losa, sve su extra, a od 5 clanova benda 4 izgledaju...mmmmmm...a ni Skinny nije los...Sta ces vise :0
![]()
![]()