Deathstars

E ljudi jel se spremate za koncert?jeste kupili karte? Jeva cekam sutra!!
Danas sam videla gitaristu benda Cat-a u teranovi(haha)!!!!!!!!!!!! Nisam mogla da verujem! Decko super izgleda i bas je extra kao pojava,strci iz mase :) i tako....

masha_love_metal:
Danas sam videla gitaristu benda Cat-a u teranovi(haha)!!!!!!!!!!!! Nisam mogla da verujem! Decko super izgleda i bas je extra kao pojava,strci iz mase :) i tako....

Staaaaa,oni su vec u Beograduuu,a bas sam se pitala gde danas nastupaju..........woowww,u Terranovi.......... 8)
Odbrojavanje je pocelo.....jos nekih 24 casa.........
Ima da dobijem autograme,tako mi svega :twisted:

aaaaaaaaaaaaah :cry: :cry: :cry:....kaaaako su meni bubnjar(OMG :smajli_koji_umire_od_ljubavi: )i onaj sezonski gitarista preeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelepi....kaaaako vam zavidim :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:....aj MOOOOOLIM VAS slikajte ih i posttavite slike ovde moooooooooooooolim vas :D

saki8050:
aaaaaaaaaaaaah :cry: :cry: :cry:....kaaaako su meni bubnjar(OMG :smajli_koji_umire_od_ljubavi: )i onaj sezonski gitarista preeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelepi....kaaaako vam zavidim :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:....aj MOOOOOLIM VAS slikajte ih i posttavite slike ovde moooooooooooooolim vas :D
Pitacu drugaricu koja bude bila da mi donese slike. Jooo zashto ne idem??? Ja bih tamo neku da zbarim.

masha_love_metal:
Narafski da shtrci kad znash da je on. Da ne znash ko je bio bi ti isti. Jer si mu trazila autogram ili broj?

Ocean_state:
Narafski da shtrci kad znash da je on. Da ne znash ko je bio bi ti isti. Jer si mu trazila autogram ili broj?

Pa prepoznala bi ga svakako.
Nisam mu trazila autogram, to mi je skroz bezveze, ali sam htela da ga slikam...Ali nisam jer sam se skroz izgubila, i dok sam ja razmisljala da li da ga slikam ili ne, on je namestao frizuru ispred ogledala (haha), i kad sam najzad odlucila da hocu on je krenuo i onda mi je bilo glupo da trcim za njim...Stajao je tacno pored mene, a ja sam kao gledala neke majice...Ne mogu da verujem...Pod utiskom sam ceo dan :)

saki8050:

Cat vise nije sezonski gitarista,od skoro je postao punopravan clan benda,tako da ces jops imati prilike da ga vidis.Btw lik ima samo 18 godina :lol:

saki8050:
meni su...bone,cat(valjda je to taj gitarista koji je bio na EXITU sa moje desne...ili s' njihove leve strane)....eee oni su BASH slatki...

SVI SU SLATKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Whiplasher nije tolko lep u faci koliko je ZGODAN, a ovi ostali su bas lepi, cak je i Skinny likcina...
SAVRSEN BEND - nepostoji nijedna njihova pesma koja je losa, sve su extra, a od 5 clanova benda 4 izgledaju...mmmmmm...a ni Skinny nije los...:) Sta ces vise :0 :) :)

masha_love_metal:
SVI SU SLATKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Whiplasher nije tolko lep u faci koliko je ZGODAN, a ovi ostali su bas lepi, cak je i Skinny likcina...
SAVRSEN BEND - nepostoji nijedna njihova pesma koja je losa, sve su extra, a od 5 clanova benda 4 izgledaju...mmmmmm...a ni Skinny nije los...:) Sta ces vise :0 :) :)

Potpuno si u pravu........fenomenalni su u svakom pogledu....otrakinje kazu i da su bas opusteni i rado se upoznaju sa fanovima,slikaju i daju autograme

Back