de guht: potpisali smo ssp sa srbijom bez kosova

• Začetnik teme Začetnik teme ALTEC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a ti kao sluzis okupatoru pa si dobitnik?

ti si izdajnik i ostaces izdajnik sve dok sluzis okupatoru protiv sopstvene zemlje.

z atakve kao ti je njegos napisao jedan odlican stih koji kaze "bog vas kleo pogani izrodi"

tako su se i neki srbi saradnici turaka tesili da su dobitnici . a svi znamo kako su na kraju zavrsili.

Mora da ti je jos malo para kanulo u dzep od saradnje sa Srbima sa KiM,pa si postao jos veci patrijota. Kod tebe je sto vise para u dzepu to si ti veci "patrijota".
Da li si zdrav fizicki i psihicki ( za ovo drugo sam vrlo sumnjicav)? Ako jesi pravac Kosovska Mitrovica da cuvas strazu na Ibru. Da jednom u zivotu osetis kako je biti patriota sa puskom u ruci,a ne sa parama u dzepu dok sedis u fotelji.

Mora da ti je jos malo para kanulo u dzep od saradnje sa Srbima sa KiM,pa si postao jos veci patrijota. Kod tebe je sto vise para u dzepu to si ti veci "patrijota".
Da li si zdrav fizicki i psihicki ( za ovo drugo sam vrlo sumnjicav)? Ako jesi pravac Kosovska Mitrovica da cuvas strazu na Ibru. Da jednom u zivotu osetis kako je biti patriota sa puskom u ruci,a ne sa parama u dzepu dok sedis u fotelji.

Ахам, значи за вас жуте ништа не значи ни Устав ни ЗАКЛЕТВА КОЈУ СТЕ ПОЛОЖИЛИ - ех, где је Цар Душан да вам свима почупа те језике лажљиве...

SAMARDŽIĆ: POTVRDA DA JE POTPISANA PREDAJA

POLITIKA - SVET I MI - Utorak, Maj 06, 2008 00:13

samardzic10.jpg
Ministar za Kosovo i Metohiju i potpredsednik D S S Slobodan Samardžić ocenio je da izjava belgijskog ministra spoljnih poslova Karela de Guhta, 'potvrdjuje stav D S S -a i predsednika Vlade Srbije' da je potpisivanjem Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju [S S P] potpisana nezavisnost Kosova i Metohije.

'De Guht otvoreno kaže da je Brisel potpisao sporazum sa Srbijom bez Kosova i Metohije', parafrazirao je Samardžić navode belgijskog šefa diplomatije u izjavi dostavljenoj Tanjugu.

Smardžić u toj izjavi vidi, kako je rekao, najmanje dva problema.

Prvi je, otkuda pravo predstavnicima EU, Savetu ministara, čiji je De Guht član, da potpisuju sporazum kojim se oduzima deo teritorije Srbije. Drugi problem je, odakle pravo zvaničnicima Srbije da potpisuju takav isti sporazum', kazao je Samardžić.

'Posle De Guhtove izjave očigledno je da je S S P umesto sporazum koji Srbiju treba da odvede u everopske integracije, zapravo maska za prikrivanje učešća EU u stvaranju NATO države na Kosovu i Metohiji', ocenio je Samardžić.

'Ako to posle De Guhtove izjave neki zvaničnici i dalje demantuju ili se prave da ne vide, to je onda stvar njihovog političkog morala. Ali danas, javnosti Srbije u potpunosti je jasno da je ovaj sporazum koji i sam nije stupio na snagu, u funkciji predziborne kampanje stranke Borisa Tadića', naglasio je Samardžić.

Svima je jasno da ne idu EU i Kosmet u paketu, i Evropi i cEdi i Kostucnici i Tomi, samo se Tadic pravi blesav.

Najjace je izjava Jeremica danas da "ce vlade koje su priznale Kosmet imati problema jer su potpisale SSP". Ljudi hoce da nas ubede da su vlade Francuske, Nemacke, Italije, Velike Britanije da su potpisali dve kontradiktorne stvari. To je napad na intelekt ovog naroda!

A gde vam je do juche bilo Kosovo,pre potpisivanja ovog sporazuma?

Svakom je, vec odavno jasno da Srbija i Kosovo ne idu u isti "paket"To, jako dobro znaju Koshtunica i Nikolic, pa i sam Tadic.
Ova dvojica :evil: chekaju, da pod firmom "Kosovo"rasprodaju Rusima, za sicu love, sve shto iole vredi, da sebi osiguraju "azil" u Rusiji (novoj destinaciji-sigurnoj kuci za zlochince i profitere) a Tadic nema "mooda" da to javno kaze, jer je veoma nepopularno govoriti istinu polusvetu!

U rezoluciji 12.44 koja takođe stoji u SSP-u u članu 135, s razlikom što u tom sporazumu u stanju nepriznate države Kosovo ima validnost, a nakon jednostranih priznavanja - šta ?

Koji zakon važi ? Koji ko hoće !

KO je taj ko će da tvrdi da jedno važi a drugo ne ? Siledžija ! Onaj ko krši, ne poštuje međunarodne zakone je jednostavno siledžija. Takvome ne veruješ ni kad ti kaže dobar dan ...

EK: Nijedan deo SSP i Privremenog sporazuma nije na snazi

Međunarodni Radio Srbija - Pre 41 minut

Nijedan deo Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju (SSP) i pratećeg Privremenog sporazuma sa Srbijom trenutno nije na snazi, izjavila je predstavnica za štampu evropskog komesara za proširenje Kristina Nađ, izražavajući nadu da će posle izbora biti otvoren prostor za primenu tih dokumenata. Sporazum će stupiti na snagu nakon što ga sve države članice i Srbija budu ratifikovale, istakla je Nađova u izjavi dostavljenoj Tanjugu. Predstavnica za štampu komesara Olija Rena je objasnila da će za to biti potrebno dosta vremena. Ona je istakla, da je na potpisivanju SSP i Privremenog sporazuma 29. aprila u Luksemburgu , odlučeno da se Privremeni sporazum primeni čim Srbija bude ostvarila punu saradnju s Haškim tribunalom. Nađ je naglasila da se Evropska komisija nada da će Vlada, izabrana u nedelju na izborima u Srbiji, biti u mogućnosti da brzo ostvari taj uslov.

Svakom je, vec odavno jasno da Srbija i Kosovo ne idu u isti "paket"To, jako dobro znaju Koshtunica i Nikolic, pa i sam Tadic.
Ova dvojica :evil: chekaju, da pod firmom "Kosovo"rasprodaju Rusima, za sicu love, sve shto iole vredi, da sebi osiguraju "azil" u Rusiji (novoj destinaciji-sigurnoj kuci za zlochince i profitere) a Tadic nema "mooda" da to javno kaze, jer je veoma nepopularno govoriti istinu polusvetu!

Majke mi,vas Cediste pocinjem vise da cenim od ovih ''zutih'' mutanata.Vi bar jasno kazete da ste izdajnici i prodane duse,a Tadic mulja i laze jer zna da bi bio na ivici cenzusa kao i vi.

U rezoluciji 12.44 koja takođe stoji u SSP-u u članu 135, s razlikom što u tom sporazumu u stanju nepriznate države Kosovo ima validnost, a nakon jednostranih priznavanja - šta ?

Koji zakon važi ? Koji ko hoće !

KO je taj ko će da tvrdi da jedno važi a drugo ne ? Siledžija ! Onaj ko krši, ne poštuje međunarodne zakone je jednostavno siledžija. Takvome ne veruješ ni kad ti kaže dobar dan ...

Znaci,ako sam ukapirao necemo u drustvo onih koji ne postuju medjunarodno pravo???
Ok,to je sasvim legalan stav. Ali budimo legalisti do kraja. Sta mi onda trazimo u UN? I tamo ima 40 zemalja koje su priznale KiM. I svim drugim organizacijama???

Znaci,ako sam ukapirao necemo u drustvo onih koji ne postuju medjunarodno pravo???
Ok,to je sasvim legalan stav. Ali budimo legalisti do kraja. Sta mi onda trazimo u UN? I tamo ima 40 zemalja koje su priznale KiM. I svim drugim organizacijama???

UN nisu priznale Kosovo, a EU jeste, slanjem EULEKSA u skladu sa ahtisarijevim planom koji se kosi sa r.1244.

jeremić: de guhtova izjava u unutrašnjopolitičke svrhe
Politika - Pre 3 sata i 23 minuta

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić izjavio je večeras u Beogradu da se u Sporazumu o stabilizaciji i pridruživanju (SSP) sa Evropskom unijom Kosovo i Metohija jasno tretiraju u skladu sa rezolucijom 1.244 Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija i da je izjava šefa belgijske diplomatije Karela de Guhta data u unutrašnjepolitičke svrhe.

"Neke zemlje (Belgija i Holandija) koje su se snažno protivile potpisivanju SSP bile su prelomljene i njihove vlade sada imaju svoje unutrašnjepolitičke probleme. Ja bih ovu izjavu shvatio na jedini mogući način, a to su unutrašnjepolitički problemi", rekao je Jeremić agenciji Tanjug reagujući na izjavu De Guhta.

De Guht je izjavio večeras Tanjugu da zvanični Brisel smatra da je prošle nedelje u Luksemburgu potpisao Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju (SSP) sa Srbijom bez Kosova i Metohije.

Kad resava unutrasnje probleme, sto to onda prica Tanjugu?

Back