Јашта. Гадно се трипујеш, гариша.
Нема словенских топонима на Балкану пре посведоченога досељавања Словена.
Gledaj, "derane", "gariša", "knjigoklastu", zašto je potrebno da koristiš i glavu, a ne samo knjigu.
Prvo, ti ne vodiš dijalog, s tobom se ne uspostavlja kontakt. Pišeš u teškom grču, ujedajući "žrtvu" i prosipajući ozlojeđenost. Nalickavaš post satima nakon što je na njega odgovoreno, dakle nakon što ga je onaj kome si ga uputio pročitao. To ti sve zajedno nije dobro, onako, kažem ti od srca.
Drugo, a kao potvrda prvog, nisi mi, po stoti put, odgovorio na pitanje. Ovaj put je to bilo pitanje: Kakve dokaze očekuješ od nepismenog naroda?
Treće, treba da sopstvenom glavicom dođeš do potrebe da se sam zapitaš, "pa dobro, ako južno od Save i Dunava nema zasvedočenih slovenskih imena i toponima u antičko doba, da vidimo koja su slovenska imena i toponimi posvedočeni severno od Save i Dunava u starom veku". Baška što sam ja to pitanje postavio svima pre koju godinu, ali nigde odgovora. Ko je pojeo dokaze o svim tim ljudima?
A pogledaj tebe, kao da robot monotonim glasom izgovara sadržaj bamperstikera: "Нема словенских топонима на Балкану пре посведоченога досељавања Словена." Šta ti se desilo dr Fauste? Gde je ona duša nestala?