Ukoliko je ovo tacno, a ne bi me iznenadilo... U bivsoj YU sve, ali SVE je bilo laznjak.
Bijelo Dugme i Bregovic - neopevani dunsteri. To bi objasnilo otkud su uopste ispileli, a i kako su postali popularni. Uvek sam se to pitao, a odgovor je bio tako blizu, i tako lak. Tako se Bregovic i probio u inostranstvu posle kad je ovde poceo rat.
Cola mi je jos ranije i bio simpatican kao lik. A onda je poceo sa onim s.njima od pesama, kao narod to trazi. Moguce da ga je DB vrbovao, secam se da su ga uhapsili mislim na makedonskoj granici (uopste ne zato sto je Srbin, i uopste ne da mu uzmu lovu), a on rekao ma gonite se svi i usao u kolo.
Za ostale vazi isto to - Zana (msm, smesni su), Bajaga itd. Ceca je najbolji primer ko i kako se probija u Srbiji. Ko ne veruje kako to ide neka proba da se probije na TV. Aha, oce to, ali ako ti je tata iz DB ili ako imas mnoooooooogo love... I tata ti je iz DB

Ili ako si zensko pa mozes da rasiris nogice. Al' moras da znas nekog iz DB.
U celoj bivsoj YU sceni nema 5 rock bendova vrednih pomena. Ako je uopste bilo 5 ROCK bendova...
Da sam se ja pitao 6. oktobra Srbija bi ostala bez DB-a, i civilnog i vojnog. Potpuno... Povat'o bi im i penzose, ti su jos najgori. Ali groblja nam nemaju tolike kapacitete...