Slavenska
Iskusan
- Poruka
- 5.893
znaci glasala si za SNS
izdala si Dacica
kuku, pa sta ces sad kad se procuje u SKOJ?
a cuvali ti mesto za bataljonku
Роми кажу да сви гласају за СНС , гласала сам за Нестровића
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci glasala si za SNS
izdala si Dacica
kuku, pa sta ces sad kad se procuje u SKOJ?
a cuvali ti mesto za bataljonku
Роми кажу да сви гласају за СНС , гласала сам за Нестровића
Nestorović je njihov igrač, baš ta politička prostituka. Projekat za odvlačenje glasova kako bi vlast što lakše prošla na izborima.ауторска тема
Кренуло шамарање по Несторовићу од стране верних Рома из ДБ који по наређењу раде све што им се каже , то што им поглавица из Ромског националог савеза Србије сексулано злоставља ученице које долазе по стипендију, то није битно , битно је да се јавно осуди изјава Несторовића и да се прогласи фашистом , нацистом , да се обележи јер само тако мали Бот из СНС може да просперира , тако што ће да подмеће људима , да их лажно клевеће аууу..то не раде Цигани
Наиме објава на фејсу бота СНС Дејана Влајковића о Несторовићу је кап која је прелила чашу ..ево његове објаве
"Other posts
Dejan Vlajkovic
14h ·
Није Несторовић увредио само Роме, увредио је и све друге грађане који су гласали за њега. Заклетву коју је данас потписао слободно нека поцепа и баци, а мандат врати грађанима, јер га није достојан. И да, да незаборавим, ово уличарско понашање посланика из редова опозиције није васпитање из "циган-мале", већ њихово кућно."
Прво Несторовић није Цигана назвао Циганином , него посланике да се цигански понашају , што је истина а овај мали бот из СНС ради по налогу , огласио се није када је доктор пребио породиљу и увредио је на нац основи , била је Ромкиња ..огласио се није , у ствари јесте када је његов председник Накић сексулано злостављао ученице Ромкиње које су долазиле по стипендију у ромски национални савез ,,тада се огласио и рекао да је све било добровољно и да су оне знале да је Накић ожењен ...
мрзим политичке ку.рве које дробе о поштењу .
Nestorović je njihov igrač, baš ta politička prostituka. Projekat za odvlačenje glasova kako bi vlast što lakše prošla na izborima.
Zbog toga ih moj komsija baca u kontejner kad ih vidi, za bolje i nisu.Нестровића нападају јер није играч службе , него представник народа а ово што ради Влајковић је доказ да служба контролише и циљно напада људе када им не одговарају .Хајка се подигла у ромској заједници а диже је Влајковић бот ДБ и то каква хајка , испало је да је Нестровић побио пола милиона Рома , ствара се атмосфера линча ..погледај само шта они говоре у лајву , шокирана сам и ЗАБРИНУТА за безбедност Нестровића
Кажу да ће да зову Нестровићеву ординацију и да месец дана заказују прегледе и да се нико не појави , да би Нестровић видео са ким има посла ..
Кажу да ће бити Веља невоља и онда хвале Вучића
ауторска тема
Кренуло шамарање по Несторовићу од стране верних Рома из ДБ који по наређењу раде све што им се каже , то што им поглавица из Ромског националог савеза Србије сексулано злоставља ученице које долазе по стипендију, то није битно , битно је да се јавно осуди изјава Несторовића и да се прогласи фашистом , нацистом , да се обележи јер само тако мали Бот из СНС може да просперира , тако што ће да подмеће људима , да их лажно клевеће аууу..то не раде Цигани
Наиме објава на фејсу бота СНС Дејана Влајковића о Несторовићу је кап која је прелила чашу ..ево његове објаве
"Other posts
Dejan Vlajkovic
14h ·
Није Несторовић увредио само Роме, увредио је и све друге грађане који су гласали за њега. Заклетву коју је данас потписао слободно нека поцепа и баци, а мандат врати грађанима, јер га није достојан. И да, да незаборавим, ово уличарско понашање посланика из редова опозиције није васпитање из "циган-мале", већ њихово кућно."
Прво Несторовић није Цигана назвао Циганином , него посланике да се цигански понашају , што је истина а овај мали бот из СНС ради по налогу , огласио се није када је доктор пребио породиљу и увредио је на нац основи , била је Ромкиња ..огласио се није , у ствари јесте када је његов председник Накић сексулано злостављао ученице Ромкиње које су долазиле по стипендију у ромски национални савез ,,тада се огласио и рекао да је све било добровољно и да су оне знале да је Накић ожењен ...
мрзим политичке ку.рве које дробе о поштењу .
Meni nešto simpatično što se EU brine oko regularnosti izbora a Vučić ih je dobijao i bez toga...Nestorović je njihov igrač, baš ta politička prostituka. Projekat za odvlačenje glasova kako bi vlast što lakše prošla na izborima.
Ne razumem sto se Romi javljaju za Cigane?
Jel to ovi majmuni hoce da porvrde da su Romi Cigani
Осјетио сам сличности у шизофреним цијепањима
Нисам редован на форуму више, па је тешко упратити
Како је ауторска тема, а ја питао за аутора, то значи да не спамујем, него се информишемимаш ли ти шта на тему да напишеш или ти је само спамовање главни приоритет
за информације о аутору постоји ппКако је ауторска тема, а ја питао за аутора, то значи да не спамујем, него се информишем
Cigani a pogotovo Romi se ne bave politikom. Žive širom sveta, a ne u granicama nečijeg ograničenog sveta.
Asimilovani koji bi obe vatre, glume politikante. Ili si ili nisi.
Ali dobro, nek se prave manji Romi nego što jesu.
Gypsy više skoro pa nisu više.
Izumreše?
Zasto bi SNS napadao svog coveka?![]()
Nestorovic je SNS/DB produkt, to je jasno svakom sa 2 mikrograma sive mozdane mase![]()
Jel ti stvarno verujes u to sto pises?Да је продукт ДБ не би га нападали , он је продукт народа који је тражио неку свежину и наду на политичкој сцени а то многима смета
Zelen je dr.Nestorovic za politiku. Vec na pocetku pravi gresku. Svaka rec se meri,CIGANIJA je uvredljiva rec ,mora da pazi sta prica sad je politicka licnost.
Nestorović je njihov igrač, baš ta politička prostituka. Projekat za odvlačenje glasova kako bi vlast što lakše prošla na izborima.
Možda i dobiju Selo na upravljanje.Не само да се баве политиком , него су веома добро организовани , ДБ их кординише савршено и увек су у служби странке која је на власти ..имају и претензије ка неком велико уједињењу , велики су ромски националисти ..веома су активни политички
Осим тога ова ХАЈКА на Нестровића је доказ томе , један ромски кординатор , у ствари ДБ бот је покрене из Шумадије и распространи се широм Србије у року од три сата ..
Ма не секирај се ништа, нису Роми кивни на Нестора, његова жена је ромског порекла.Нестровић је сада декларисани фашиста од стране ромске заједнице и то је довољно за почетак ..ово је потпис неке службе , наместиш га и декларишеш а Нестровић је далеко од тога , то није његов свет .
Село ?Možda i dobiju Selo na upravljanje.
Kad im nije dovoljno da su na vrhu obrnute piramide.
И ја сам и моја женица, која припада народу, погоди ком?Роми кажу да сви гласају за СНС , гласала сам за Нестровића