Darko Glišić imao moždani udar, u teškom stanju. Predsednik Vučić stigao u bolnicu

Koja strana?
Nisam upućena zaista, meni je sve ovo zastrašujuće kao i deljenje tog snimka uokolo gde čovek ma ko on bio, uživo doživljava taj napad.

Prestrašno dokle je ovo društvo doguralo, ispod svakog dna.
To sns deli snimak, informer je na loop sat vremena emitovao taj snimak pa ti vidi ko profitira na tome. Tuga.

A da, postoji leva i desna strana mozga i ono sto sam ja čula je da ljudi koje šlog pogodi u tu stranu gde je i centar za govor, teže mogu da se oporave, moja baba je umrla posle 7 dana.

Nema zime i brige...

Sad stizu redom:

- Dr. Loncar...poznatiji kao strip junak " Dr. Smrt..."

- Pa onda Milos Pavlovic...poznatiji kao strip junak "Dr Ćaci"..., koji je iz kolokvijuma patologije nekidan imao 3 boda od 30...

- A onda ce tu negde stici i Toma Nikolić poznatiji kao "Groba"...(nadajmo se da nece doci s lopatom...)

- Prisustvo Belzebuba AVtihrista je takodje bioenergetski pozeljno
(rekao bi @Jugoslav Čvarak )

...
Heroja sam već opjevao:

https://forum.krstarica.com/threads...stigao-u-bolnicu.1036431/page-3#post-51366176

симболика је била битна

осмех говори сам по себи да је он сам био извршитељ злог чина , скрнавио је победу над нацизом коју је српски народ издејствовао
:vatromet:

%D0%82%D0%B8%D0%BD%D1%92%D0%B8%D1%9B_%D0%B4%D1%80%D0%B6%D0%B8_%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%BD%D1%83%D1%82%D1%83_%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%83_1997.jpg

Ово су му његови Немци нацисти наредили и погрешно је било протумачено , ово је било скрнављење победе над нацизом .Српски народ је победио нацизам а овај дотични је по налогу истих тих нациста покушао , није успео , да уништи српски народ због те победе .
Какве везе петокрака на Старом двору има са победом над нацизмом?
Кад је Слоба уклонио петокраку са заставе Србије, јел и то било скрнављење победе над нацизмом?

Na kojoj temi i koji svaki post? Zasto lazes?

A ti imas ociju da mi se obracas nakon sto "lajkujes" sve uvrede ka meni? Skloni se od mene licemerko i dvolicnjakinjo providna i jeftina!
Nisam licemer, niti dvolicna a ponajmanje ovo poslednje.
Otvoreno ti uvek kazem sta mislim.

Није то пентаграм , то је био симбол победе словенског српског народа над Немцима и нацизом а обзиром да је дотични радио за Немце , они су ово лично и наредили , пљунуо је на жртве нацизма и децу ЈАСЕНОВЦА

Па добро, неки раде за нацисте, а неки за совјете

Darko Glišić u teškom stanju, lekari mu se bore za život; Vučić stigao u bolnicu

Ministru za javna ulaganja i predsedniku Izvršnog odbora SNS Darku Glišiću iznenada je pozlilo jutros dok je gostovao u jutarnjem programu.
Mediji prenose da je u jako teškom stanju i da mu se lekari bore za život.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u bolnicu.
https://www.b92.net/info/politika/152331/darku-glisicu-pozlilo/vest

da li ce preziveti sta mislite?
. . . . . , eee, kad taj nekog obidje i bolnici, . . . . . .!?

Није то пентаграм , то је био симбол победе словенског српског народа над Немцима и нацизом а обзиром да је дотични радио за Немце , они су ово лично и наредили , пљунуо је на жртве нацизма и децу ЈАСЕНОВЦА
Neko bi se postideo ovolikog neznanja.

симболика је била битна

осмех говори сам по себи да је он сам био извршитељ злог чина , скрнавио је победу над нацизом коју је српски народ издејствовао

Tačno, srpski narod je pobednik nad fašizmom, nacizmom i domaćom izdajničkom fukarom.

Petokraka je simbol pobede i osvojene slobode! :)

То је што је Ђинђић ,по налогу Немаца за које је и радио и који га и дан данас жале јер није стигао да обави све прљаве послове за њих , скрнавио и у балто бацио , симболиком ножем пробадао петокраку као симбол победе над нацизом и Немцима .. говори да постоји та дубока држава у чијем колу је и Миливојевић која жели да Србија буде колонија и слуга Запада а не слободна држава .

да би та дубока држава дошла на власт ваљда требају сви који бране ову државу да умру и погину и буду личновани , то је њихова званична политка , то је изјавио Миливојевић и ДОС .

Žao mi je čovjeka, kada se samo sijetim koliko je bio srčan, nije isključeno da bi se Miro Bulja okrenuo i otišao, kao što je pobjegao i ratnik pred kojeg je stao majstor ceremonije čaja.
Darko Glišić, kralj kick-boksača.

Sve je otislo u q.rac...

- Cak je i Alka odlozena zbog nevremena, a Plenki dzaba dolazio u vukojbinu...

- Cetvoro dece se izgubilo na Thompsonovim Vudstoku u Sinju...

- U Srbiji masovni drzavno/mozdani udari...

- U Bosni Dodik drzi poslednju liniju odbrane protiv Austrougarske...

Još samo da se desi najezda skakavaca...

Znaci...
Što bi rekao Horor Biške - Horor, strah, užas, kraj ⬇️

...

Koja strana?
Nisam upućena zaista, meni je sve ovo zastrašujuće kao i deljenje tog snimka uokolo gde čovek ma ko on bio, uživo doživljava taj napad.

Prestrašno dokle je ovo društvo doguralo, ispod svakog dna.
Leva strana, nazalost najcesce slog udara u tu stranu (desno u mozgu, ali leva strana tela se oduzme).

То је што је Ђинђић ,по налогу Немаца за које је и радио и који га и дан данас жале јер није стигао да обави све прљаве послове за њих , скрнавио и у балто бацио , симболиком ножем пробадао петокраку као симбол победе над нацизом и Немцима .. говори да постоји та дубока држава у чијем колу је и Миливојевић која жели да Србија буде колонија и слуга Запада а не слободна држава .

да би та дубока држава дошла на власт ваљда требају сви који бране ову државу да умру и погину и буду личновани , то је њихова званична политка , то је изјавио Миливојевић и ДОС .
Cetvrti put te pitam po cijem ti nalogu ovo radis?

Јесу та деца сада са тобом у просторији?

"Vam"? I ti si postao kao"vrla" moderatorka, ostrascen? Ne odgovaram vise na pitanja sa "vi" napisana u mnozini jer ja sam jedna, i takav neko ostrascen nije dostojan mog odgovora.
Nisam ostrašćen nego pišem u skladu s onim što vidim, a to je na stotine komentara koji papagajišu to "neistomišljenik", u ovom slučaju i tvoj. Ali realnost je mnogo jasnija i ozbiljnija, ovde nije reč o pukom političkom neslaganju ili različitim stavovima, nego o umešanosti u kriminal, korupciju i zloupotrebu vlasti.

Back