Darko Glišić imao moždani udar, u teškom stanju. Predsednik Vučić stigao u bolnicu

зна он за моје постове , али моји постови су смо продукт његове политике и његовог зла .

гнусно је радовати се туђој несрећи а он то ради , радио је за време бомбародвања када се радовао бомбардовању Србије
Ti se radujes bombardovanju civila u Ukrajini i mastas kako da setas po rassijskoj Adjesi :per:
Znam te tico dok si Komunistkinja bila :whistling:

Памтим и када је Миливојевић као поборник нацизма скидао петокраку заједно са Ђинђићем и Чедом и заривила су нож у њу , то скрнављење победе над нацизом , додуше та петокрака је била од тешког материјала , али поента је била да се зло вратило и не победило , него преварило добро .

Ne bi bilo loše da ti neko to pogleda, drugarice.

Следећи на списку?

1754420262943.png

Да ли сам ја бот, или нисам бот?
očigledno jesi lol,nije kao da kriješ to

то су радили по налогу
тако је колегинице, и то по налогу жутег тајфуна ћиласа,сорошеваца,црног папе и кромањонаца

Памтим и када је Миливојевић као поборник нацизма скидао петокраку заједно са Ђинђићем и Чедом и заривила су нож у њу , то скрнављење победе над нацизом , додуше та петокрака је била од тешког материјала , али поента је била да се зло вратило и не победило , него преварило добро .

Koga prevarili? :D grupicu provincijalaca ne baš mislećih što im zvanični rejting i pokazuje.
Ako su i angažovali botove prevazišli su i samog glodura im jer zahvaljujući i njima po mrežama što se vidi, ljudi se otklanjaju i od izvorne studentarije ne želeći da ih iko poistovećuje sa tim prostačenjem te grupice šatro podrške, niti im se kulturološki uklapaju među pošten svet.

Dokaz i sve manje ljudi na okupljanjima.

Koga prevarili? :D grupicu provincijalaca ne baš mislećih što im zvanični rejting i pokazuje.
Ako su i angažovali botove prevazišli su i samog glodura im jer zahvaljujući i njima po mrežama što se vidi, ljudi se otklanjaju i od izvorne studentarije ne želeći da ih iko poistovećuje sa tim prostačenjem te grupice šatro podrške, niti im se kulturološki uklapaju među pošten svet.

Dokaz i sve manje ljudi na okupljanjima.

мислим на 5 Октобар 2000 године , тада су преварили људе и то много људи

Зашто морамо да будемо као они? Ево, већ су искористили да блате Срђана Миливојевића због твита на мрежи Х.

Они су се смејали, док су неки од нас плакали тог црног, страшног 12.3.2003.

Зашто да се понашамо као они и да им тиме дајемо материјал против не само опозиције, већ и против студената..против свих нас који се не слажемо са режимом, а желимо изборима да га мењамо?

Nismo isti kao oni, postoji ta tanana razlika između streljali Đinđića i idiotu pukla ludara dok jeo govvna na pinku.

Trenutno jeste, ali lekari mu se i dalje bore za smrt. U kontaktu sam sa njegovom familijom i bio sam malopre da mu donesem dvopek od grejpfruta. Jedva me je prepoznao. A imali smo tako nezaboravan i vatren seks neko vreme..Držite mu fige,SVI SVI SVI!

Viskić mu odnesi, piva i čvaraka. :ceka:

Moderatori, ovo je boleština. Je li ovo stvarno potrebno na forumu. O ovome treba da diskutujemo?

зна он за моје постове , али моји постови су смо продукт његове политике и његовог зла .

гнусно је радовати се туђој несрећи а он то ради , радио је за време бомбародвања када се радовао бомбардовању Србије
Али занимљива је ова фора модерације са закључавањем теме :think:
Прво пусте бота да напише гомилу увреда и неистина, а онда тему као увредљиву закључају за писање одговора, како на поменуте лажи и увреде не би било одговора. А лажи и увреде наравно стоје :eek:

Али занимљива је ова фора модерације са закључавањем теме :think:
Прво пусте бота да напише гомилу увреда и неистина, а онда тему као увредљиву закључају за писање одговора, како на поменуте лажи и увреде не би било одговора. А лажи и увреде наравно стоје :eek:
Ptf postao klon poligon.

Зашто морамо да будемо као они? Ево, већ су искористили да блате Срђана Миливојевића због твита на мрежи Х.

Они су се смејали, док су неки од нас плакали тог црног, страшног 12.3.2003.

Зашто да се понашамо као они и да им тиме дајемо материјал против не само опозиције, већ и против студената..против свих нас који се не слажемо са режимом, а желимо изборима да га мењамо?

Алекса, још ће испасти да сам ја бот, њихов. А нисам.

Знам за све афере од како су дошли на власт. Знам да ће новој власти оставити празну касу и гомилу економских проблема. И да треба да прођу године како бисмо се опоравили од њихове корупције, бахатости, безобразлука, недостатка емпатије..

Али, понављам.. Не слажем се са тим Глишићем о коме се пише на овој теми.

Не могу да замислим размере његове корупције. Али, нећу да пишем да ми је драго, да се радујем.

Треба да буде жив и здрав како би могао да одговара када се промени власт.

И за Луја 14 нећу да пишем да је психо, да је болестан и сл. Не сме да буде болестан. Мора да одговара пред надлежним судским органима.

Да ли сам ја бот, или нисам бот?

Зато што би се то звао 3.српски оружани устанак против дахија

Back