Darko Glišić imao moždani udar, u teškom stanju. Predsednik Vučić stigao u bolnicu

Zsnimljivije je to kako se svi porazboljevaše kako ih tužilac za organizovani kriminal pozove da daju izjave.

Maja Gojković, Zorana Mihajlović i Vučević su valjda sad na redu, nadam se da se i njima neće nešto desiti pa da ne mogu da svedoče.

BTW kako je Vesić?
Vučević će reći da gubi kosu od hemoterapije! :lol:

Како те није срамота да тако пишеш о човеку чију биографију не знаш?

Како може да буде мрзитељ српског народа, када поносно пише и показује слике својих предака са Солунског фронта?

Сада ћеш, као и многи, да спомињеш псеће месо у пљескавицама. Не знам да ли је Срђан Миливојевић тужио све због тих пљескавица.

Да ли ти знаш да Миливојевић апсолутно ништа није украо или био умешан у неку аферу?

О Срђановом брату нећу да пишем. Можда бих вам дала неки материјал за пљување, а то не желим.

Укратко, породица Миливојевић је часна и поштена српска породица која никако, баш никако не мрзи Србију.

Он поштен , он да је поштен не би рушио државу 5 Октобра 2000 године за новац који је добио од страних служби .

мени је фасцинатно да овде многи желе да представе ,ове протуве и издајнке из бившег , садашњег ДОСа, као неке хероје , а знамо да то нису , никада нису били хероји , они су хероје продали и издали а народ и раднике унштили током своје владавине .

не блатим ја Миливојевића , он је сам себе облатио и нема времена које може да прође да би се то блато спрало са њега ,Блато које краси Миливојевића је живо блато у које је утонуо и у које вуче Србију .Он није човек , он је исконско зло у људском облику .

сам Сотона

Može i amater.

Još ako imaš veze u zdravstvu, mogu i umrlicu da ti izdaju.

Па..

Занимљиво је што смо чули авионе и хеликоптере у Београду, пре прославе за нове, младе официре. Тај дан, када је била прослава, ништа нисам чула.

Све је могуће, али ако је ово био прави мождани, онда не могу да се радујем.

Он поштен , он да је поштен не би рушио државу 5 Октобра 2000 године за новац који је добио од страних служби .

мени је фасцинатно да овде многи желе да представе ,ове протуве и издајнке из бившег , садашњег ДОСа, као неке хероје , а знамо да то нису , никада нису били хероји , они су хероје продали и издали а народ и раднике унштили током своје владавине .

не блатим ја Миливојевића , он је сам себе облатио и нема времена које може да прође да би се то блато спрало са њега ,Блато које краси Миливојевића је живо блато у које је утонуо и у које вуче Србију .Он није човек , он је исконско зло у људском облику .

сам Сотона
Slavi, ti si u nervnom rastrojstvu. Oćeš li da zamolimo moderatore da te banišu, da se malo smiriš, jer to tvoje može prerasti u nervni slom ili još nešto gore?

сам Сотона

Извини Славенска, али са тобом нећу више да дискутујем. Не знаш, а пишеш.

Срамота, посебно ово " сам сотона".

Добијам жељу да му пошаљем ове твоје постове и да те тужи. А можда би се регистровао на форум и одговарао, ко зна.

Vidi, birdie - ne znam ko si umislila da sam, niti znam kako da ti dokažem da grešiš.

A ovo trolovanje teme privatnom prepiskom je malo bzv. Ili da prekinemo ovu besmislenu razmenu, ili predji na pm ako imaš još nešto što želiš da kažeš na ovu temu.
Prijavi me za neko uznemiravanje molimmm teee :hvala:

Извини Славенска, али са тобом нећу више да дискутујем. Не знаш, а пишеш.

Срамота, посебно ово " сам сотона".

Добијам жељу да му пошаљем ове твоје постове и да те тужи. А можда би се регистровао на форум и одговарао, ко зна.

зна он за моје постове , али моји постови су смо продукт његове политике и његовог зла .

гнусно је радовати се туђој несрећи а он то ради , радио је за време бомбародвања када се радовао бомбардовању Србије

сам Сотона

Sotona ti pod lipom počiva, proveri ako ne veruješ

Da li si ti ili neko ko je to komentarisao upoznao coveka ili pisete napamet? Da bi nekoga oznacili kao loseg coveka , morate ga prvo upoznati i onda doneti sud. To malo vise manjka kod vas blokadera, zbog epidemijske blokade koju imate.
Po tvojim stavovima mogu prosuditi da si mnogo losija osoba i od najgoreg SNS-ovaca....
Pozvalo ga je tužilaštvo za organizovani kriminal.
Oni valjda znaju zašto.

Ja se lično plašim za bezbednost svedoka.

da li je živ Darko?
Trenutno jeste, ali lekari mu se i dalje bore za smrt. U kontaktu sam sa njegovom familijom i bio sam malopre da mu donesem dvopek od grejpfruta. Jedva me je prepoznao. A imali smo tako nezaboravan i vatren seks neko vreme..Držite mu fige,SVI SVI SVI!

Back