Darko Glišić imao moždani udar, u teškom stanju. Predsednik Vučić stigao u bolnicu

Pa bas ja znam a ti ne znas. Tvoj nivo je nizak, necu da ga nazoven ni "caci" nivo, jer je jedinstven.

Ako se napise velikim "Vi", to znaci da je u jednini i da se obraca meni i rpihvatljivo je u diskusijama, ali ako kaze "vi" (kao sto je rekla a i ti govoris isto), to je u mnozini, i dokaz je samo ostrascenosti, i nemogucnosti za objektivnu i normalnu diskusiju.

A ovo sto si drugo napisao ne da je generalizacija, nego glupost na nivou retardiranosti, jer nigde najpre, nije dokazano da je lopov, a drugo i da ga podrzavam ne bi znacilo da sam ja lopov.

I ti ces biti prijavljen za govor mrznje, jer dugo te trpim i pustam da vidis koliko nisi U PRAVU, ALI TI NE VIDIS.

Zašto si na Lagertino "vas" (dakle, malo slovo "v") odgovorila sa "što mi persiraš".

Ako koza laže, rog ne laže :D

1000035293.jpg

Samo izvoli, cisto da znas da je botovanje zabranjeno pravilnikom i da Lagreta nije tolerantna, trebalo bi da svi vi botovi dobijete trajni ban. :)

Ko je bot, na koga konkretno misliš?
Dokaz?

Ili tebe direktno prijaviti adminima za klevetu i potencijalnu pretnju odmazdom :)

Zašto si na Lagertino "vas" (dakle, malo slovo "v") odgovorila sa "što mi persiraš".

Ako koza laže, rog ne laže :D

Pogledajte prilog 1766200
To je dokaz koliko nisi razumeo moje pitanje, od ostrascenosti najblaze receno.
Dokaz?

Ili tebe direktno prijaviti adminima za klevetu i potencijalnu pretnju odmazdom :)
Ma pusti, time se bave jer misle da ce im tema na jeftin nacin biti posecenija. Ja se iskljucujem, a tebi veliki pozdrav :heart:, nije vredno prepiranja s nekim ko to namerno radi.

Dokaz?

Samo izvoli :D

Definicija:
Bot == onaj koji brani zlikovački SNS :)

Dakle, ako braniš zlikovački SNS => ti si bot.

Logika, uči se prvo u osnovnoj, a onda i u srednjoj. 😎

Mada, čim je pred kamerama u direktnom prenosu imao udar - lažu, najverovatnije.

Isključeno,

gledali su snimak vrhunski kliničari, klasičan moždani udar sa karakterističnim manifestacijama,
ono se ne glumi

čovek je zaista pretrpeo šlog uživo

ima još bolja fora.. Neka glupa sendvičarka daje izjavu ispred bolnice gde je operisan..za onu debelu nakazu iz Informera:
Evo ovde smo došli da bi dobili informacije iz prve ruke. Nadamo se da će Glišiću biti lošije nego što je sada.
. glupi naprednjaci jbt prsli svi
Borba za fotelje na Titaniku. :kokice:

:ok: ih da je samo Oliver Dulić, svi oni koliko ih jje već hijena poteklo iz nekadašnje dos hobotnice koji su okrpljenih gaća zajahali na i oko vlasti 2000-te .

Samo sumirati šta su imali pre, iz čega potekli i šta "stekli" za kratko vreme i tu ne treba velika pamet da se dođe do zaključka.

Koliko ljudi, porodica su zavili u crno svojom pohlepom i alavošću zatvarajući fabrike, kompanije, gaseći privredu, industriju, postrojenja,
Kupujući fabrike i šećerane za 3 marke sprdajući se narodu u lice?!
nikoga oni nisu zavili u crno nego spašavali sve ono što je tvoj balkanski kasapin upropastio a žena mu i sin odneli u rusiju
nisu imali šta da pokradu jer ničega nije ni bilo
i zato ne seri vaše smradikalske mantre

Samo izvoli :D

Definicija:
Bot == onaj koji brani zlikovački SNS :)

Dakle, ako braniš zlikovački SNS => ti si bot.

Logika, uči se prvo u osnovnoj, a onda i u srednjoj. 😎

Botovi su na spiskovima određenih stranaka i valjda ih plaćaju za ta delovanja po mrežama.
Botovanje kao neka vrsta plaćenog rada kod nas je počelo pojavom nekadašnjeg DOS-a na našoj političkoj sceni, nastavak sam zaključi ukoliko imaš kapaciteta, ukoliko ne, traži pomoć prijatelja ako imaš pametnije u svom okruženju.

Inače, ovo što pišeš je kleveta k'o vrata i treba da se prijavi nadležnima.

VestiPolitika
Darko Glišić imao moždani udar u jutarnjem programu: U teškom je stanju

DARKO GLIŠIĆ IMAO MOŽDANI UDAR, U TEŠKOM JE STANJU Predsednik Vučić stigao u bolnicu​

Blic
5. avgust 2025.09:5710:21
Komentara60
Slušaj vest
0:00/0:00

Ministar Darko Glišić gostovao je u jutarnjem programu Pink televizije kada mu je iznenada pozlilo. Kako nezvanično saznajemo, ministar je doživeo moždani udar i u teškom je stanju.

Ministar Darko Glišić u trenutku kad mu je pozlilo na TV Pink
Foto: TV Pink / screenshot
Ministar Darko Glišić u trenutku kad mu je pozlilo na TV Pink

Ministar za javna ulaganja Darko Glišić nije mogao da završi svoje gostovanje, tako da je program prekinut.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, Darko Glišić je prevezen u bolnicu, gde je stigao i predsednik Vučić. Glišić je, inače, jedan od Vučićevih najodanijih ljudi.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...jutarnjem-programu-u-teskom-je-stanju/cqsse9s

Тешко је данас у Србији бити напредњак.

Под великим су притиском, а мислили су да је власт мед и млеко, ташна и машна, брза кола, велике куће и скупе женске.

Надам се да ће министар Лончар помоћи министру Глишићу.
Neka njemu zdravlje bude dobro, ali ruke dalje od nas i nase dece.
I on i mafija Sefova.

Tromb.
Fajzerica......:neutral:

Pa genijalno, zaista genijalno :per: :per: :per:

1. grupa - normalci, čovek se šlogirao, hebeš politiku, nije stvar za zezanje

2. gruba - ostrašćeni, likovanje i zluradi komentari, crni humor na max

3. grupa - lojalisti i botovi, sram vas bilo, ustaše, likujete što se čovek razboleo

i konačno

4. grupa - teoretičari zavere, to mu je od vakcine, Fajzerica :hahaha::hahaha::hahaha:

Koji smo mi lud narod

Back