Darko Glišić imao moždani udar, u teškom stanju. Predsednik Vučić stigao u bolnicu

Sve zavisi od jacine sloga, brzine reagovanja , a sutradan i narednih nedelju dana su najkriciniji.

Stavr je u tome sto je stigla na vreme, relativno, ne moze brze od toga pretpostavljam, u Beogradu. U principu, vazno je da se javis taj dan, sto pre i da te zadrze i prate u bolnici najmanje nedelju dana.

Zalosno...ne mogu da shvatim ljude koji se raduju ovakvim stvarima. Ako si "dasa", nadmudrices ga drugde i nekako, a ne ovako.

Ubice!
Ne seri.
Jedine ubice su tvoji mafijaši iz SNS-a.
Lično je Vučić odgovoran za preko 10 ubistava političkih neistomišljenika.
Ovaj idiot je koordinirao rad batinaških odreda, koji su pretukli stotine ljudi.
Ima neko gore ko sve to beleži...

Čekaj je li to to govoriš da treba da me je sramota što je on lopov i kriminalac a samim tim to znači da sam rekla da mu želim smrt? Je li čitaš to sebe? Il mene?.Nije sramota biti kriminalac ali je sramota to reći? I sve navedeno nema nikakve veze sa njegovim bolešću niti znači da se radujem tome, daleko bilo.
Naravno da je sramota, ali gde je dokazano? Daj link ili priznaj da sejes klevetu, lazi i mrznju.
Ako je u SNS-u, u samom vrhu, jos i ministar, znači da jeste kriminalac i zločinac, i da zaslužuje adekvatnu kaznu za kriminal i zločine.

Sto se tice samog Glisica, nek objasni odakle mu ovo sto se zvanicno zna:

"Hacijenda kod Uba → ≈ 650.000 €

Stan i zemljište u Ub i okolini → deo ukupno preko 1 milion €

Porodična imovina užeg kruga → dodatno u okviru te ukupne milijunske vrednosti"

Nije kriminalac???
Ako neko ima, ne znaci da je ukrao. Mozda a mozda i ne. To se dokazuje na sudu, a ne vasim snovima.

Ako je u SNS-u, u samom vrhu, jos i ministar, znači da jeste kriminalac i zločinac, i da zaslužuje adekvatnu kaznu za kriminal i zločine.

Nije kriminalac???
svi oni videli od marka kako se lepo živi noseći gajbice

Nije kriminalac???
Svasta,pa pogledaj Olivera Dulića i njegovu žutu braću rođenu,imaju milijarde...sudskim postupcima oslobođeni odgovornosti...

Valjda će njegov slučaj, ako se ispostavi da je istina, navesti i Vučića, i Vučićevića i tebe, i Tihog, da počnete da se bojite Boga.
Iz reči ti izbijaju mržnja, otrov, laž, zlo i spremnost da izgovoriš bilo šta, misleći da ti kontekst političke diskusije i borbe daje za pravo. Tako svako šešeljevac razmišlja.
Ali daj Bože da se sam Glišić opomene Boga ako se oporavi.
Od tebe nema veceg mrzitelja i klevetnika, jer sve sto si napisao nije tacno, na stranu sto brkas babe i zabe, dotle si stigao.

Gde je dokazano? Koliko cete jos ljudi da oterate u bolest i smrt samo zato sto ofrlje govorite i pravite "lov na vestice"?

'73 godiste, pa nije li te stid?

Значи брига за Србију и штета од протеста су толико потресел Дарка да се 'блокирао' ?

..Аууу.. ала си облајзнула презупчила прошлајфовала и проклизала..

Glisic-Kojo-tviter.jpeg

Poslednja izmena:
Кад год се покрене питање о мањку медицинске дијагностичке опреме рецимо мамографа

.. обавезно по свим медијима почне пропаганда о насиљу на женама

Настрану што ма и једна жртва насиља је превелика .. али статистика је неумољива

Због недостатка мамографа односно недостатка ране детекције рака дојки односно недовољних издвајања из буџета

за медицинске потребе умре у србији годишње 100 пута више жена него жртве насиља у породици

Међутим ... не постоји 100 пута више емисија о том државном партијском инистуционом

насиљу јер је реч о медицинској мафији па се то вешто крије..

Уместо тога плате овако пар БОТова који вређа по интернету и због толеранције пролази са тим

Ma šta će to njima, oni se ionako leče u inostranstvu. A i ovde, momentalno imaju pristup najboljim doktorima u Srbiji.

Ona voditeljka kad ju je srnjao autobus, momentalno je opirsao vrhunski mikro hirurg, napravio joj bukvalno funkcionalnu ruku.
Onaj šlogirani ćaci kad je isfolirao da su ga poprskali biber sprejem, odmah mu poslali vozilo hitne pomoći i posle pola sata ga ministar zdravlja lično gura u kolicima kao totalnog idiota!

Ma nek pocrkaju bre svi šta imam ja govna da empatišem, zabole me dupe za njih.

Moja sestra kad je umrla, bila je ihahaj mlađa od Glišića. Ovde su samo govorili kako ne može u Beograd jer je tamo sve zauzeto i nemaju gde da je pošalju. Mesec dana sam bušio dok nisam došao do doktora u Beogradu, mesec dana dok sam dočekao da je prime, mesec dana dok su je operisali, mesec dana se čekaju rezultati biopsije jer su ih "uhvatili praznici i odmori". Posle su je samo pustili da umre. Zvao sam sve redom, moljakao, čašćavao.... Sutra ja da umrem sve njih će ona stvar da zasvrbi. Sad ja treba njih da žalim i empatišem. Ološe koji su napravili ovakav buđavi, kriminalni sistem od kog ljudi svaki dan umiru.

VestiPolitika
Darko Glišić imao moždani udar u jutarnjem programu: U teškom je stanju

DARKO GLIŠIĆ IMAO MOŽDANI UDAR, U TEŠKOM JE STANJU Predsednik Vučić stigao u bolnicu​

Blic
5. avgust 2025.09:5710:21
Komentara60
Slušaj vest
0:00/0:00

Ministar Darko Glišić gostovao je u jutarnjem programu Pink televizije kada mu je iznenada pozlilo. Kako nezvanično saznajemo, ministar je doživeo moždani udar i u teškom je stanju.

Ministar Darko Glišić u trenutku kad mu je pozlilo na TV Pink
Foto: TV Pink / screenshot
Ministar Darko Glišić u trenutku kad mu je pozlilo na TV Pink

Ministar za javna ulaganja Darko Glišić nije mogao da završi svoje gostovanje, tako da je program prekinut.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, Darko Glišić je prevezen u bolnicu, gde je stigao i predsednik Vučić. Glišić je, inače, jedan od Vučićevih najodanijih ljudi.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...jutarnjem-programu-u-teskom-je-stanju/cqsse9s

Тешко је данас у Србији бити напредњак.

Под великим су притиском, а мислили су да је власт мед и млеко, ташна и машна, брза кола, велике куће и скупе женске.

Надам се да ће министар Лончар помоћи министру Глишићу.
Ne treba mu Vučić, treba mu sveštenik.

Naravno da je sramota, ali gde je dokazano? Daj link ili priznaj da sejes klevetu, lazi i mrznju.

Ako neko ima, ne znaci da je ukrao. Mozda a mozda i ne. To se dokazuje na sudu, a ne vasim snovima.
Dala sam link. Ali sam sigurna da te ni to neće ubediti jer nije po tvom merilu.

Od tebe nema veceg mrzitelja i klevetnika, jer sve sto si napisao nije tacno, na stranu sto brkas babe i zabe, dotle si stigao.
Tako sam i mislio.
Umesto da žalite u tišini partijskog druga, vi u njegovom slučaju nalazite povod da lajete o drugima. Ima li kod vas išta ljudsko, da nije politika, da nije uništavanje onih koji nisu za vas... Kod Vučića nema, to je očigledno.

Krezub si sam. A pogadja me sto relativno mlad i mozda neduzan covek je zrtva vaseg "lova na vestice" i proizvoljnih ocena, a sve se ppozivate na institucije.
Daj link da su lekari utvrdili da je zbog "napada" i lova na veštice dobio moždani a ne recimo, od kokaina.

Dala sam link. Ali sam sigurna da te ni to neće ubediti jer nije po tvom merilu.
Tebe treba da bude sramota sto se bavis rekla kazala, i sto od ovog foruma, doduse ne samo ti, cinis leglo mrznje i klevete. Nisi dala nikkaav dokaz, vec nagadjanja i rekla kazala iz novina, a ne iz suda.

I sto ja najgore, jos mislte da ste u pravu.

Tebe treba da bude sramota sto se bavois rekla kazala, i sto od ovog foruma, doduse ne samo ti, cinis leglo mrznje i klevete.

I sto ja najgore, jos mislte da ste u pravu.
Najgore je tvoje vređanje svih koji ne misle isto kao ti. I najgora je ta tvoja selektivna empatija.

Samim tim sto mi "persiras" znaci da si ostrascena i da ce svaka "trica i kucina" za tebe biti dokaz.

A ozbiljni ljudi znaju sta je dokaz. Sa suda, a ne iz toaleta.
Nije persiranje već množina. Ima vas više ovde kojima je informer Biblija.

Back